Κύπρος: Συνάντησα την τρίτη γυναίκα αλλά δεν τη σκότωσα, είπε ο «Ορέστης»

Κύπρος: Συνάντησα την τρίτη γυναίκα αλλά δεν τη σκότωσα, είπε ο «Ορέστης»

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ο 35χρονος ύποπτος για τους φόνους των δυο γυναικών, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν σε φρεάτιο στο Μιτσερό.

Το νέο ένταλμα σύλληψης εναντίον του προέκυψε μετά από τα τεκμήρια που παραλήφθηκαν από δικό του χώρο, καθώς επίσης και από τα τηλεπικοινωνιακά του δεδομένα. Την ίδια ώρα, ο ίδιος δεν έχει δηλώσει παραδοχή για τη διάπραξη άλλου εγκλήματος, πέραν των δύο που ομολόγησε αρχικά, αν και το απόγευμα της Τετάρτης πέρασε εκ νέου από ανάκριση στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ο 35χρονος παρουσιάστηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου χωρίς την εκπροσώπηση δικηγόρου, με δική του απόφαση.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο Δικαστήριο, ο 35χρονος είχε στην κατοχή του φωτογραφίες που απεικόνιζαν την άδεια προσωρινής παραμονής της Maricar. Αναμένεται να ληφθούν περί τις 60 καταθέσεις και πολλές από αυτές με τη βοήθεια διερμηνέα.

Παράλληλα, θα γίνουν περαιτέρω έρευνες στο σπίτι του και εξειδικευμένες έρευνες στα αυτοκίνητα του.

Το αίτημα της Αστυνομίας για διήμερη κράτηση του 35χρονου έγινε αποδεκτό από το Δικαστήριο, ενώ το Σάββατο η Αστυνομία θα αιτηθεί ανανέωση της κράτησής του για όλες τις υποθέσεις.

Ερωτηθείς αν έχει οποιαδήποτε ένσταση, ο 35χρονος απάντησε με ψυχραιμία, «όχι».

Ο 35χρονος παραδέχθηκε ότι συναντήθηκε με τη Maricar, ωστόσο δεν παραδέχθηκε τη δολοφονία της.

Αποκλειστικές πληροφορίες της «Καθημερινής Κύπρου» αναφέρουν ότι ο 35χρονος αντάλλαζε συχνά τηλεφωνικές κλήσεις με γυναίκα, η οποία βρίσκεται στις λίστες με τα ελλείποντα πρόσωπα.

Πλέον, προκύπτει ότι η συχνότητα των τηλεφωνικών κλήσεων και οι ώρες κατά τις οποίες επέλεγε να συνομιλεί τηλεφωνικά μαζί της, δικαιολογούσαν στην έκδοση του νέου εντάλματος σύλληψης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή