Ενθουσιασμένος ο πρίγκιπας Κάρολος από τη γέννηση του γιου του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Ενθουσιασμένος ο πρίγκιπας Κάρολος από τη γέννηση του γιου του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρίγκιπας Κάρολος, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, εξέφρασε σήμερα τον ενθουσιασμό του για τη γέννηση του γιου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι από τα νέα και ανυπομονούμε να δούμε από κοντά το μωρό, όταν επιστρέψουμε» είπε ο Κάρολος, παππούς του μωρού, σε πολίτες που έσπευσαν να του ευχηθούν για τα γεννητούρια, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Βερολίνο.

«Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ υποδέχτηκαν το πρωτότοκο παιδί τους νωρίς το πρωί της 6ης Μαΐου 2019. Είναι αγοράκι και έχει βάρος 3 κιλά και 200 γραμμάρια,

Η δούκισσα και το μωρό είναι υγιείς και το ζευγάρι ευχαριστεί τον κόσμο για ενθουσιασμό και την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ ιδιαίτερης περιόδου στη ζωή τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες» αναφέρει η ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό του ζευγαριού στο instagram.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή