H πρώτη δημόσια εμφάνιση του μωρού του Χάρι και της Μέγκαν (βίντεο – φωτογραφίες)

H πρώτη δημόσια εμφάνιση του μωρού του Χάρι και της Μέγκαν (βίντεο – φωτογραφίες)

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β' επισκέφθηκε σήμερα τον νέο της δισέγγονο, τον γιο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν, στην αγροικία Φρόγκμορ όπου διαμένει το ζευγάρι.

Αμέσως μετά οι νέοι γονείς έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση με το μωρό τους, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, ως είθισται.

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που έχουμε τη δική μας μικρή πηγή χαράς», δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι. Από την πλευρά της η Μέγκαν σχολίασε ότι το αγοράκι της είναι γλυκύτατο, είναι πραγματικά ήρεμος». «Δεν ξέρω από ποιον του το έχει πάρει αυτό», πρόσθεσε ο πρίγκιπας Χάρι. 

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε ότι θα επισκεφθεί τη βασίλισσα Ελισάβετ στον Πύργο του Ουίνδσορ για να της παρουσιάσουν το έβδομο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου και το όγδοο δισέγγονο της. 

«Θα είναι μια υπέροχη στιγμή όταν θα παρουσιάσω το μωρό και σε άλλα μέλη της οικογένειας», είπε η Μέγκαν προσθέτοντας ότι η μητέρα της, η Ντόρια Ρέγκλαντ «είναι μαζί μας». 

H πρώτη δημόσια εμφάνιση του μωρού του Χάρι και της Μέγκαν (βίντεο – φωτογραφίες)-1

Μιλώντας για τις πρώτες ημέρες που είναι γονείς, καθώς η Μέγκαν γέννησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, η ευτυχής μητέρα δήλωσε σήμερα: «Είναι μαγικό, είναι εκπληκτικό! Έχω τα δύο καλύτερα αγόρια στον κόσμο, είμαι πραγματικά ευτυχισμένη».

Ο μικρούλης «είναι ένα όνειρο, πέρασα δύο υπέροχες ημέρες» μαζί του, πρόσθεσε.

«Είναι φανταστικό να είσαι γονέας. Είμαστε μόλις δυόμισι μέρες, αλλά είμαστε κατενθουσιαμένοι», πρόσθεσε ο πρίγκιπας Χάρι, ενώ σημείωσε ότι «όλοι μας λένε ότι τα μωρά αλλάζουν πάρα πολύ τις πρώτες δύο εβδομάδες». 

«Ουσιαστικά αυτόν τον μήνα θα παρακολουθούμε το πως θα αλλάζει. Ηδη, το παρουσιαστικό του αλλάζει κάθε ημέρα», υπογράμμισε ο πατέρας του βασιλικού μωρού. 

H πρώτη δημόσια εμφάνιση του μωρού του Χάρι και της Μέγκαν (βίντεο – φωτογραφίες)-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή