Ο χορός του Μικ Τζάγκερ μετά την εγχείρηση καρδιάς (Βίντεο)

Ο χορός του Μικ Τζάγκερ μετά την εγχείρηση καρδιάς (Βίντεο)

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο τραγουδιστής των Ρόλινγκ Στόουνς, Μικ Τζάγκερ, ανάρτησε σήμερα βίντεο στο Twitter, στο οποίο εμφανίζεται να χορεύει, κάνοντας τις χαρακτηριστικές του φιγούρες, για να δείξει στον κόσμο ότι επέστρεψε δυναμικά και ότι η υγεία του αποκαταστάθηκε μετά την εγχείρηση για την αντικατάσταση της βαλβίδας της καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε.

Ο 75χρονος τραγουδιστής εμφανίζεται με ένα μαύρο παντελόνι αθλητικής φόρμας, λευκά αθλητικά παπούτσια και T-shirt, να χορεύει επιδεικτικά μέσα σε ένα στούντιο. Το βίντεο δεν συνοδεύεται από κείμενο.

Ο γερόλυκος της ροκ υποβλήθηκε σε εγχείρηση για την αντικατάσταση της βαλβίδας της καρδιάς νωρίτερα φέτος, αναγκάζοντας τους Rolling Stones να καθυστερήσουν την περιοδεία τους στις ΗΠΑ και στον Καναδά, προκειμένου ο τραγουδιστής να συνέλθει και έχει τον χρόνο να ακολουθήσει την κατάλληλη ιατρική αγωγή.

Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές του λέγοντας ότι αισθάνεται πολύ άσχημα που τους απογοήτευσε. Αρχικά η περιοδεία είχε προγραμματιστεί να αρχίσει τον Απρίλιο αλλά τώρα αναμένεται να αρχίσει τον Ιούλιο, σύμφωνα με το περιοδικό Billboard.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή