Τον Ιούνιο η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας Τραμπ για τις προεδρικές του 2020

Τον Ιούνιο η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας Τραμπ για τις προεδρικές του 2020

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι θα ανακοινώσει και επισήμως την υποψηφιότητά του στις προεδρικές εκλογές του 2020 στα μέσα Ιουνίου από τη Φλόριντα.

Η ανακοίνωση του Αμερικανού προέδρου έρχεται στον απόηχο των δηλώσεων της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ  «σπέρνει το χάος στα σύνορα» με την απειλή του να επιβάλει δασμούς στα μεξικανικά εισαγόμενα είδη.

Το κορυφαίο στέλεχος των Δημοκρατικών στην Ουάσινγκτον, Νάντια Πελόζι κάλεσε τον Τραμπ να συνεργαστεί με το Κογκρέσο για να περάσει η μεταρρύθμιση στο μεταναστευτικό.

«Ελπίζουμε ότι ο πρόεδρος θα ενωθεί μαζί μας, σε μια διακομματική συνολική μεταρρύθμιση του μεταναστευτικού (…) και θα αναγνωρίσει τη σημασία της σχέσης των ΗΠΑ με το Μεξικό», ανέφερε σε ανακοίνωσή της.

«Για άλλη μια φορά, ο πρόεδρος σπέρνει το χάος στα σύνορα αντί να δίνει λύσεις για τους Αμερικανούς εργαζόμενους και τους Αμερικανούς καταναλωτές», κατέληξε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ, REUTERS

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή