N. Φάρατζ: Σε καλό κλίμα η συνάντηση με τον Τραμπ

N. Φάρατζ: Σε καλό κλίμα η συνάντηση με τον Τραμπ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο επικεφαλής του κόμματος του Brexit, Νάιτζελ Φάρατζ, έφτασε στην κατοικία του Αμερικανού πρέσβη, όπου φιλοξενείται το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

«Είχα μια πολύ καλή συνάντηση με τον πρόεδρο Τραμπ. Πιστεύει πραγματικά στο Βrexit και του άρεσε πολύ το ταξίδι του στο Λονδίνο», δήλωσε ο Φάρατζ εξερχόμενος της οικίας του Αμερικανού πρέσβη. 

Ο Αμερικανός πρόεδρος, πριν ακόμη φτάσει στη Βρετανία είχε εκφράσει σε συνεντεύξεις του το ενδιαφέρον του να συναντηθεί τόσο με τον Φάρατζ όσο και με τον υποψήφιο για τη διαδοχή της Τερέζα Μέι, πρώην υπουργό Εξωτερικών, Μπόρις Τζόνσον, χαρακτηρίζοντάς τους μάλιστα «καλά παιδιά».

Μία ακόμη συνάντηση επίκειται, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη τίποτα συγκεκριμένο, με τον άλλο υποψήφιο για την ηγεσία του Συντηρητικού κόμματος και υπουργό Περιβάλλοντος, Μάικλ Γκοβ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός πρόεδρος απέρριψε συνάντηση με τον επικεφαλής των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, ο οποίος μάλιστα χθες ενθάρρυνε τη συμμετοχή στις διαδηλώσεις κατά του Τραμπ στο Λονδίνο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή