Η Madonna κατηγορεί τον Γουάινστιν για σεξουαλική παρενόχληση: «Ξεπέρασε τα όρια»

Η Madonna κατηγορεί τον Γουάινστιν για σεξουαλική παρενόχληση: «Ξεπέρασε τα όρια»

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Madonna είναι η τελευταία σταρ που παίρνει θέση κατά του Χάρβει Γουάινστιν, κατηγορώντας τον πρώην ισχυρό παραγωγό του Χόλυγουντ ότι της έκανε  «ανεπιθύμητες σεξουαλικές προτάσεις».

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της 60χρονης σήμερα «Βασίλισσας της Ποπ» στους New York Times, ο Γουάινστιν «ξεπέρασε τα όρια» απέναντί της το 1991, όταν γύριζαν μαζί το ντοκιμαντέρ Truth or Dare.

«Με φλέρταρε με απίστευτα σεξουαλικά σχόλια όταν συνεργαζόμασταν. Ήταν παντρεμένος τότε  και σίγουρα δεν με ενδιέφερε» αποκάλυψε η Madonna, ανακαλώντας  τις αναμνήσεις της από την συνεργασία με τον Γούανστιν πριν από 28 χρόνια.

Μάλιστα, τόνισε: «Ήξερα ότι έκανε το ίδιο με πολλές άλλες γυναίκες του χώρου και όταν έμαθα ότι αποκαλύφθηκε η δράση του και τον συνέλαβαν, ανακουφίστηκα».

«Όταν συνέβη, πραγματικά είπα "επιτέλους". Δεν πανηγύρισα δημοσίως γιατί πότε δεν θα πανηγύριζα για τον  το θάνατο κάποιου. Δεν νομίζω ότι είναι καλό κάρμα ούτως ή άλλως» τόνισε η σταρ. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή