Βαρκάδα στη λίμνη Κόμο για τον Ομπάμα

Βαρκάδα στη λίμνη Κόμο για τον Ομπάμα

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΡΩΜΗ. Στη λίμνη Κόμο πέρασε ένα μέρος των ευρωπαϊκών διακοπών του ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος εθεάθη να σκίζει τα νερά με ένα εσωλέμβιο σκάφος στο πλευρό του διάσημου ηθοποιού Τζορτζ Κλούνεϊ. Υπενθυμίζεται ότι ο αστέρας του Χόλιγουντ διαθέτει σπίτι στην περιοχή. Την περασμένη εβδομάδα, ο 44ος πρόεδρος επισκέφθηκε την Αβινιόν στην Προβάνς της Γαλλίας, μαζί με τη σύζυγό του Μισέλ και τις κόρες τους, την 20χρονη Μαλία και τη 18χρονη Σάσα, η οποία μόλις αποφοίτησε από το σχολείο. Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail έγραψε ότι τους δύο άνδρες συνόδευσαν στη βόλτα με το σκάφος οι γυναίκες τους. Στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε, η Μισέλ εμφανίζεται να φοράει άσπρο τοπ και μαύρο παντελόνι, ενώ η Αμάλ αμάνικο φόρεμα με πορτοκαλιά και μοβ λουλούδια. Σύμφωνα με τον ταμπλόιντ Τύπο, λίγο πριν επισκεφθεί τους Κλούνεϊ η οικογένεια Ομπάμα, παρουσιάστηκε πρόβλημα στην πισίνα του σπιτιού, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός ενόψει της άφιξης των υψηλών καλεσμένων. Τελικά, όμως, η βλάβη επισκευάστηκε εγκαίρως.

Το 2017, όταν ο Κλούνεϊ μίλησε για τη σχέση με τον Ομπάμα στο περιοδικό Hollywood Reporter, είχε παραδεχθεί ότι οι δύο άνδρες στέλνουν ο ένας στον άλλο μηνύματα και πως ο ίδιος καμιά φορά παρεκτρέπεται και γράφει εξωφρενικά πράγματα. Δεν απέκλεισε, εξάλλου, ο Ομπάμα να εκνευρίστηκε από τις καλές επιδόσεις του ηθοποιού στο μπάσκετ, όταν έπαιξαν ένα ματς οι δύο τους, δοκιμάζοντας τις βολές τους στο σπίτι του Κλούνεϊ στο Σόνινγκ της Αγγλίας. «Νομίζω πως πραγματικά ενοχλήθηκε», είπε τότε ο ηθοποιός. Το 2012 είχε μιλήσει για τη σχέση τους και ο Ομπάμα, ο οποίος αποκάλεσε τον Κλούνεϊ «υπέροχο τύπο». «Η αλήθεια είναι ότι γνωριστήκαμε χάρη σε ένα πολύ ουσιαστικό ζήτημα. Είναι ένας θαυμάσιος εκπρόσωπος του λαού του Νταρφούρ και του λαού του Σουδάν, που κακοποιείται συστηματικά», είχε πει τότε. «Κι έτσι, όταν ήμουν γερουσιαστής, πολύ προτού γίνω πρόεδρος, αυτό ήταν ένα θέμα για το οποίο συνεργαζόμουν συστηματικά με τους Ρεπουμπλικανούς.

Ο Τζορτζ, ο οποίος ταξίδεψε εκεί και έκανε ντοκιμαντέρ, ήρθε να καταθέσει στο Κογκρέσο. Κι έτσι γνωριστήκαμε, και είναι καλός άνθρωπος και πολύ καλός φίλος», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ. Η βαρκάδα στη λίμνη Κόμο ήταν ένας μόνο σταθμός των ευρωπαϊκών διακοπών της οικογένειας. Το ταξίδι στη Γηραιά Ηπειρο ξεκίνησε για τους Ομπάμα από τη Γαλλία, όπου συναντήθηκαν με τον τραγουδιστή των U2, Μπόνο, και τον μουσικό The Edge.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή