Τίτλοι τέλους για Αναστασιάδη, «γρίφος» ο νέος προπονητής

Τίτλοι τέλους για Αναστασιάδη, «γρίφος» ο νέος προπονητής

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο επίλογος στη σχέση του Αγγελου Αναστασιάδη με την εθνική ανδρών ποδοσφαίρου γράφτηκε χθες, στη συνάντηση που είχε ο ομοσπονδιακός προπονητής με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Ευάγγελο Γραμμένο. Η κατάληξη θεωρούνταν δεδομένη μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στους δύο εντός έδρας αγώνες του περασμένου Ιουνίου με την Ιταλία και την Αρμενία και την κρίση στους κόλπους της ομάδας με αφορμή τις δηλώσεις Παπασταθόπουλου.

Μαζί με τον Αναστασιάδη αναμένεται ότι θα αποχωρήσουν ο τεχνικός διευθυντής Αγγελος Μπασινάς και ο βοηθός προπονητή Στέλιος Γιαννακόπουλος. Ο Αναστασιάδης έμεινε περίπου εννέα μήνες στον πάγκο της Εθνικής, στην οποία προσλήφθηκε επειδή η ομάδα χρειαζόταν ένα ηλεκτροσόκ έπειτα από την περίοδο του Γερμανού Μίχαελ Σκίμπε.

Πλέον η ΕΠΟ βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, χωρίς ακόμη να υπάρχει κάτι «χειροπιαστό».

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ συναντήθηκε χθες με τους εκπροσώπους της UEFA Λάκοβιτς, Ρηγόπουλο και Γεωργίου, ενώ σήμερα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση των εκπροσώπων της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Οσον αφορά τη θέση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, φαβορί φέρεται να είναι ο υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. στον Νομό Χανίων, Δημήτρης Φραγκάκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή