Επίσκεψη στη Βόρεια Μακεδονία πραγματοποιεί ο ΥΦΥΠΕΞ των ΗΠΑ

Επίσκεψη στη Βόρεια Μακεδονία πραγματοποιεί ο ΥΦΥΠΕΞ των ΗΠΑ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίσκεψη στη Βόρεια Μακεδονία πραγματοποιεί ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδιος για ευρωπαϊκά και ευρασιατικά θέματα, Φίλιπ Ρίκερ, μετά την ολοκλήρωση των επαφών και συναντήσεων που είχε στην Ελλάδα (Αθήνα και Θεσσαλονίκη).

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση της αμερικανικής πρεσβείας στα Σκόπια στο Twitter, ο κ. Ρίκερ, συνοδευόμενος από τη νέα πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στη Βόρεια Μακεδονία, Κέιτ Μπιρνς, συναντήθηκε με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Μπίτολα (Μοναστήρι) και το Καβάνταρτσι καθώς και με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου και της νεολαίας προκειμένου να συζητήσει μαζί τους τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις προσδοκίες τους.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η κ. Μπιρνς, η οποία προτού αναλάβει τα νέα καθήκοντά της ως επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας στη Βόρεια Μακεδονία είχε διατελέσει επιτετραμμένη της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τις επαφές που είχαν, μαζί με τον κ. Ρίκερ, με «αυτούς τους δυναμικούς νέους ανθρώπους», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή