Με επιμέλεια της Μέγκαν Μαρκλ η Vogue Σεπτεμβρίου

Με επιμέλεια της Μέγκαν Μαρκλ η Vogue Σεπτεμβρίου

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα επαγγελματική δραστηριότητα ανέπτυξε η δούκισσα του Σάσεξ, κατά κόσμον Μέγκαν Μαρκλ, η οποία επιμελήθηκε το τεύχος Σεπτεμβρίου της βρετανικής Vogue. Η συγκεκριμένη έκδοση του διάσημου περιοδικού μόδας θα τιτλοφορείται «Forces for Change» (Δυνάμεις για αλλαγή) και θα αποτελεί αφιέρωμα σε 15 γυναίκες «ενωμένες από την κοινή τόλμη τους να ξεπερνούν εμπόδια», σύμφωνα με ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη βασιλική οικογένεια.

Η Μέγκαν, ωστόσο, επέλεξε να μην κοσμήσει η ίδια το εξώφυλλο του περιοδικού, τόνισε ο αρχισυντάκτης του Εντουαρντ Ενινφούλ, καθώς ένιωθε ότι κάτι τέτοιο θα δήλωνε «υπερβολική έπαρση». Η δούκισσα του Σάσεξ, αντιθέτως, εξέφρασε την ελπίδα οι αναγνώστες να εμπνευστούν, όσο και η ίδια, από τις γυναίκες που παρουσιάζονται στις σελίδες της έκδοσης.

Με επιμέλεια της Μέγκαν Μαρκλ η Vogue Σεπτεμβρίου-1

Η δούκισσα του Σάσεξ διατύπωσε την ελπίδα οι αναγνώστες να εμπνευστούν όσο και η ίδια από τις γυναίκες που παρουσιάζονται στην έκδοση.

Η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον Αρτσι Χάρισον Ουίνδσορ Μάουντμπατεν, τον περασμένο Μάιο, εξήγησε ότι τους τελευταίους επτά μήνες εργάζεται για το συγκεκριμένο εγχείρημα στοχεύοντας να «πάρει το πιο πολυδιαβασμένο περιοδικό μόδας της χρονιάς και να το στρέψει στις αξίες, στους στόχους και στους ανθρώπους που αφήνουν το αποτύπωμά τους σήμερα στον κόσμο».

«Μέσα από αυτό το πρίσμα, ελπίζω οι αναγνώστες να αισθανθούν τη συλλογικότητα της διαφορετικής επιλογής των γυναικών, αλλά και της ομάδας υποστήριξης που βοήθησε ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το τεύχος», τόνισε η Μέγκαν Μαρκλ, προσθέτοντας: «Ελπίζω ότι οι αναγνώστες θα νιώσουν φωτισμένοι όπως εγώ από τις δυνάμεις της αλλαγής που προβάλλονται μέσα από αυτές τις σελίδες».

Ανάμεσα στα πολλά και ενδιαφέροντα, το περιοδικό περιλαμβάνει και συζήτηση της Μέγκαν Μαρκλ με τη Μισέλ Ομπάμα, τέως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Το εξώφυλλο της έκδοσης, που θα κυκλοφορήσει στη Βρετανία στις 2 Αυγούστου, είναι χωρισμένο σε δεκαέξι τετράγωνα, σε καθένα από τα οποία απεικονίζεται μία διάσημη προσωπικότητα, όπως η Τζέιν Φόντα, το μοντέλο Κρίστι Τέρλινγκτον, η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Αρντερν, η ηθοποιός Σάλμα Χάγεκ-Πινό, αλλά και η 16χρονη ακτιβίστρια κατά της κλιματικής αλλαγής Γκρέτα Τούνμπεργκ. Ενα από τα τετράγωνα παραμένει κενό και φιλοξενεί έναν καθρέφτη ως προτροπή προς τους αναγνώστες να χρησιμοποιήσουν τη δική τους έμπνευση ως δύναμη αλλαγής. Κάποια από τα αστέρια που εικονίζονται στο εξώφυλλο του περιοδικού πρωταγωνιστούν και σε ολιγόλεπτο βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό Instagram που διατηρεί η δούκισσα του Σάσεξ. Οπως επεσήμανε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Εντουαρντ Ενινφούλ, το τεύχος του Σεπτεμβρίου παραδοσιακά θεωρείται το σημαντικότερο της χρονιάς. «Η επιμέλεια της Μέγκαν Μαρκλ, φάρου της αλλαγής, αποτέλεσε τιμή, απόλαυση και θαυμάσια έκπληξη», δήλωσε ο Ενινφούλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή