Στη θρυλική θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση παντρεύεται η Χάιντι Κλουμ

Στη θρυλική θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση παντρεύεται η Χάιντι Κλουμ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τα ιερά δεσμά του γάμου θα ενωθούν, για δεύτερη φορά, το Σαββατοκύριακο, η Χάιντι Κλουμ και ο Τομ Κάουλιτζ, με τις φήμες να θέλουν την τελετή του γάμου να πραγματοποιείται στη θρυλική θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση «Christina O».

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του γερμανικού RTL, το ζευγάρι θα παντρευτεί στο Καπρί της Ιταλίας, πάνω στο κατάστρωμα του σκάφους. Οι καλεσμένοι θα είναι λίγοι και καλοί φίλοι του μοντέλου και του μουσικού, περίπου 120 άτομα, καθώς οι οικογένειές τους. Μετά την τελετή, φυσικά, θα ακολουθήσει πάρτι, με χορό και μουσική.

Στη θρυλική θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση παντρεύεται η Χάιντι Κλουμ-1

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Twirling into Tuesday 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Jul 30, 2019 at 12:24am PDT

 

Από το κατάστρωμα και τους πολυτελείς χώρους της «Christina O» έχουν περάσει ιστορικές προσωπικότητες, όπως ο Ουίστον Τσώρτσιλ, ο βασιλιάς Φαρούκ της Αιγύπτου, η Μέριλιν Μονρόε, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ο Ρίτσαρντ Μπάρτον, ο Τζον Φ. Κένεντι, ο Φρανκ Σινάτρα, ο πρίγκιπας Ρενιέ και η Γκρέις Κέλι.

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης ξόδεψε 4 εκατομμύρια δολάρια το 1954 για τη θαλαμηγό και όταν απεβίωσε το 1975 άφησε το γιοτ του στην κόρη του, Χριστίνα. Εκείνη με τη σειρά της το δώρισε στο ελληνικό κράτος για να χρησιμοποιηθεί ως προεδρική θαλαμηγός.

Στη θρυλική θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση παντρεύεται η Χάιντι Κλουμ-2

Εν συνεχεία μετονομάστηκε σε «Αργώ», γρήγορα όμως εγκαταλείφθηκε και παραδόθηκε στη φθορά. Το 1998 το αγόρασε ο Έλληνας εφοπλιστής Τζων Πωλ Παπανικολάου, ο οποίος επανέφερε το αρχικό όνομα, προσθέτοντας και το «Ο», και το ανακαίνισε από το 1999 έως το 2001, πληρώνοντας περισσότερα από 50 εκατομμύρια δολάρια.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή