Ρωσία: Η κατάσταση με τις δασικές πυρκαγιές στη Σιβηρία είναι δύσκολη δήλωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός

Ρωσία: Η κατάσταση με τις δασικές πυρκαγιές στη Σιβηρία είναι δύσκολη δήλωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κατάσταση με τις δασικές πυρκαγιές που μαίνονται στην Σιβηρία είναι δύσκολη και οι προβλέψεις παραμένουν μη ευνοϊκές, δήλωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός, από το Κρανογιάρσκ όπου συμμετέχει σε σύσκεψη που έχει ως θέμα την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών.

Ο Ρώσος πρωθυπουργός δήλωσε επίσης ότι δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για τους κατοίκους των περιοχών από τις δασικές περιοχές, επισημαίνοντας ότι οι προσπάθειες για την κατάσβεση τους πρέπει να συνεχισθούν, όπως και ότι κύριος στόχος των προσπαθειών αυτών είναι να μην επεκταθούν οι πυρκαγιές σε κατοικημένες περιοχές.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε από την πλευρά του ότι στο Κρανογιάρσκ θα σταλούν, από επτά περιοχές της χώρας, αεροσκάφη τύπου Il-76 για να συμμετάσχουν στο έργο της κατάσβεσης των δασικών πυρκαγιών. Στο Κρανογιάρσκ έχει επίσης μεταβεί ομάδα στρατιωτικών της οποίας ηγείται ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Ντμίτρι Μπουλγκάκοφ.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή