Νεκρή στα 22 της η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι

Νεκρή στα 22 της η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκρή βρέθηκε η νεαρή εγγονή του Ρόμπερτ Φιτζέραλντ Κένεντι, Σίρσε, έπειτα από επεισόδιο υπερβολικής κατανάλωσης ναρκωτικών ουσιών. Η 22χρονη εγγονή του Ρόμπερτ και της Εθελ Κένεντι βρέθηκε αναίσθητη και σε κρίσιμη κατάσταση στο κτιριακό συγκρότημα της διάσημης αμερικανικής οικογένειας, στο Χαϊάνις Πορτ της Μασαχουσέτης, και μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο της περιοχής. Ωστόσο, με την άφιξή της οι γιατροί διαπίστωσαν πως ήταν ήδη νεκρή. «Ο κόσμος θα είναι λιγότερο όμορφος σήμερα», έγραψε η 91 ετών γιαγιά της και χήρα του Ρόμπερτ Κένεντι, Εθελ, η οποία έχει βιώσει μια σειρά από οικογενειακές τραγωδίες, όπως τη δολοφονία του συζύγου της και τους πρόωρους θανάτους δύο εκ των έντεκα παιδιών της.

Η Σίρσε Κένεντι Χιλ ήταν τεταρτοετής φοιτήτρια στο Μπόστον Κόλετζ, όπου σπούδαζε Επικοινωνία, και ήταν αντιπρόεδρος της πανεπιστημιακής οργάνωσης της νεολαίας του κόμματος των Δημοκρατικών. Σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Times, η νεαρή Σίρσε είχε παραδεχθεί στο παρελθόν πως δυσκολευόταν να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά της προβλήματα, από την περίοδο που φοιτούσε σε ιδιωτικό σχολείο της Μασαχουσέτης, το 2016.

«Η κατάθλιψη με καταρράκωσε στα μέσα της σχολικής μου ηλικίας και θα βρίσκεται μαζί μου για το υπόλοιπο της ζωής μου», είχε γράψει παλαιότερα η απόγονος του Ρόμπερτ Κένεντι, αναφερόμενη στην προσωπική της μάχη, στη σχολική εφημερίδα, περιγράφοντας την κατάθλιψή της ως «έναν βαρύ ογκόλιθο στο στήθος». Στο κείμενό της η Σίρσε ασκούσε κριτική στον ομοσπονδιακό νόμο περί ιδιωτικότητας, που εμποδίζει τους δασκάλους και συμβούλους από το να γνωρίζουν την κατάσταση των μαθητών τους, και υποστήριξε ότι τα σχολεία θα πρέπει να είναι καλύτερα προετοιμασμένα για να μιλούν για την ψυχική υγεία.

Η 22χρονη Σίρσε πέρασε τις τελευταίες ημέρες της ζωής της μαζί με διάφορα μέλη της οικογένειας Κένεντι, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα της ακτής της Μασαχουσέτης. Πέντε ημέρες πριν φύγει από τη ζωή, ο θείος της, Ρόμπερτ Φιτζέραλντ Κένεντι Τζ., δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram όπου η νεαρή κοπέλα βουτούσε στη θάλασσα από το σκάφος της οικογένειας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή