Τραμπ: Η ένοπλη επίθεση στο Ελ Πάσο είναι «πολύ κακή, με πολλούς νεκρούς»

Τραμπ: Η ένοπλη επίθεση στο Ελ Πάσο είναι «πολύ κακή, με πολλούς νεκρούς»

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε μέσω ανάρτησής του στο Twitter πως η ένοπλη επίθεση σε εμπορικό κέντρο στο Ελ Πάσο του Τέξας είναι «πολύ κακή, με πολλούς νεκρούς».

Νωρίτερα, από τον Λευκό Οίκο ανακοινώθηκε πως ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ενημερώθηκε για την ένοπλη επίθεση και εξακολουθεί να παρακολουθεί στενά την κατάσταση. Επίσης με τον κυβερνήτη Άμποτ επικοινώνησε και ο υπουργός Δικαιοσύνης Μπιλ Μπαρ.

«Σήμερα η κοινότητα του Ελ Πάσο επλήγη από μία φρικαλέα και παράλογη πράξη βίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνήτης Γκρεγκ Άμποτ.

«Η σκέψη μου είναι στο Ελ Πάσο και θα ήθελα να το σκέφτεσθε κι εσείς», τόνισε από την πλευρά του ο δημοκρατικός υποψήφιος για το χρίσμα του κόμματός του Μπέτο Ο' Ρουρκ, που προέρχεται από την πόλη αυτή του Τέξας.

«Τρεις είναι οι συλληφθέντες» και «αρκετοί είναι οι νεκροί» από τη σημερινή ένοπλη επίθεση στο Ελ Πάσο , ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης αυτής στο Τέξας Ντι Μάγκρο, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN, ενώ ο ο αναπληρωτής κυβερνήτης της αμερικανικής Πολιτείας Ντάν Πάτρικ τόνισε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News πως ο αριθμός των θυμάτων ανέρχεται «κάπου μεταξύ 15 με 20, χωρίς να γνωρίζουμε επακριβώς τον αριθμό των νεκρών».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή