Πρόταση στον πρίγκιπα Κάρολο να παίξει στον Τζέιμς Μποντ

Πρόταση στον πρίγκιπα Κάρολο να παίξει στον Τζέιμς Μποντ

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν σταματάνε οι εκπλήξεις με πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ "Bond 25".

Μετά τις πρόσφατες επισκέψεις του στο πλατό των Pinewood Studios στην Αγγλία, όπου γίνονται τα γυρίσματα της 25ης ταινίας James Bond με ξεναγό τον ίδιο τον πρωταγωνιστή, Ντάνιελ Κρεγκ, ο πρίγκιπας Κάρολος – και μελλοντικός διάδοχος του βρετανικού θρόνου – φαίνεται ότι δέχθηκε πρόταση από την παραγωγή να εμφανιστεί ως  γκεστ σταρ στην ταινία.

Η ιδέα θεωρείται ότι γεννήθηκε, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του "The Independent", μετά την επίσκεψη του Καρόλου στα στούντιο Pinewood όπου γίνονται τα γυρίσματα της ταινίας.

Πρόταση στον πρίγκιπα Κάρολο να παίξει στον Τζέιμς Μποντ-1

Εάν τελικά η πρόταση ισχύει και γίνει αποδεκτή, ο Κάρολος δεν θα είναι ο πρώτος γαλαζοαίματος που κάνει εμφάνιση με τον Βρετανό πράκτορα. Το 2012 η βασίλισσα Ελισάβετ σε ένα κλιπ που γυρίστηκε για το άνοιγμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου συνοδεύονταν από τον Τζέιμς Μποντ – Ντάνιελ Κρεγκ.

Πάντως οι παραγωγοί της ταινίας έχουν έτοιμες τις εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που ο Κάρολος αρνηθεί το ρόλο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν αποφασίσει να ζητήσουν άδεια ώστε να συμμετάσχουν στην ταινία οι πρίγκιπες Ούλιαμ και Χάρι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή