Αγαπητή στη βασιλική οικογένεια η Μέγκαν Μαρκλ

Αγαπητή στη βασιλική οικογένεια η Μέγκαν Μαρκλ

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΛΟΝΔΙΝΟ. Μεγάλη προσπάθεια για να κάνει τη Μέγκαν Μαρκλ να νιώσει άνετα ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, όπως είχε κάνει και με τη δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλετον, κατέβαλε η βασίλισσα Ελισάβετ, σύμφωνα με νέο βιβλίο του δημοσιογράφου Ντάνκαν Λάρκομπ.

Λίγες ημέρες μετά τα 38α γενέθλια της Μέγκαν Μαρκλ, η βασίλισσα Ελισάβετ προσκάλεσε την Αμερικανίδα ηθοποιό και σημερινή δούκισσα του Σάσεξ σε σειρά κοινών εκδηλώσεων. Με τον τρόπο αυτό, η Ελισάβετ προσπαθεί η Μέγκαν να μην αισθανθεί όπως η εκλιπούσα πεθερά της, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, που παραπονιόταν ότι ουδέποτε ένιωσε πραγματικό μέλος της βασιλικής οικογένειας μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

«Η Μέγκαν μοιάζει να δημιούργησε ιδιαίτερα στενό σύνδεσμο με τη βασίλισσα. Η Ελισάβετ δεν έκανε τέτοια προσπάθεια με την Κέιτ όταν αυτή παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ το 2011», είπε ο Λάρκομπ στο δίκτυο Fox.

Η Μαρκλ έγινε επισήμως μέλος της βασιλικής οικογένειας μετά τον γάμο της με τον μικρό γιο της Νταϊάνα, πρίγκιπα Χάρι, τον Μάιο του 2018. Το ζευγάρι απέκτησε έναν γιο τον Μάιο, τον οποίο ονόμασε Αρτσι-Χάρισον Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ. «Η βασίλισσα κατέβαλε ειλικρινή και ασυνήθιστη προσπάθεια να καλωσορίσει τη Μέγκαν στη βασιλική οικογένεια, προκαλώντας τη σε ταξίδι με το βασιλικό τρένο τον περασμένο Ιούνιο στο Τσέσιρ», λέει ο Λάρκομπ.

Η ειδικός της βασιλικής οικογένειας Κέιτι Νίκολ συμφωνεί: «Ο Χάρι έχει πολύ στενή σχέση με τη γιαγιά του. Την ίδια ώρα, η βασίλισσα συμπαθεί εμφανώς τη Μέγκαν και έχει εκπλαγεί θετικά με την ικανότητά της στις δημόσιες εμφανίσεις ως εκπροσώπου της βασιλικής οικογένειας. Ο Χάρι φοβόταν ότι “θα μείνει στο ράφι”. Ο αδελφός του ήταν ήδη παντρεμένος με παιδιά. Πολλοί φίλοι του παντρεύονταν και ετοιμάζονταν να δημιουργήσουν οικογένειες. Ο Χάρι ανησυχούσε ότι δεν θα έβρισκε τη σύντροφο της ζωής του, καθώς επιθυμούσε διακαώς να αποκτήσει παιδιά».

Την εικόνα της οικογενειακής θαλπωρής στη βασιλική οικογένεια επιβεβαιώνουν παρατηρητές των ανακτόρων, που επιμένουν ότι οι σχέσεις μεταξύ Κέιτ και Μέγκαν είναι άριστες, απορρίπτοντας δημοσιεύματα ταμπλόιντ εφημερίδων που θέλουν τις πριγκίπισσες να συγκρούονται για ζητήματα όπως η χρήση των θερινών ανακτόρων ή η κατοικία του ζεύγους Χάρι – Μέγκαν. Στην πραγματικότητα, το βαρύ πρόγραμμα των συζύγων και οι μητρικές τους υποχρεώσεις δεν πρέπει να αφήνουν χρόνο για μεμψιμοιρίες και άσκοπες διενέξεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή