Το πορτρέτο της Beyonce στην Εθνική Πινακοθήκη του Smithsonian

Το πορτρέτο της Beyonce στην Εθνική Πινακοθήκη του Smithsonian

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια φωτογραφία της «βασίλισσας» της R&B και ποπ, Beyoncé, επιλέχθηκε να παρουσιαστεί ως μέρος μιας μόνιμης έκθεσης τέχνης στο Εθνικό Ινστιτούτο Smithsonian των ΗΠΑ, συγκροτήματος μουσείων και γκαλερί στην Ουάσιγκτον.

Την Τετάρτη (7 Αυγούστου), ο φωτογράφος, Τάιλερ Μίτσελ αποκάλυψε με ανάρτηση στο Instagram ότι το πορτρέτο της ποπ σταρ για το εξώφυλλο του τεύχους του Σεπτεμβρίου 2018 του Vogue, το οποίο επιμελήθηκε ο ίδιος, αποκτήθηκε από την Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων του Smithsonian.

«Πριν από ένα χρόνο ρίξαμε τους υδατοφράκτες. Από τότε ήταν σημαντικό να περάσω όλο τον χρόνο διασφαλίζοντας ότι κάθε κομμάτι της πύλης είχε πέσει κάτω. Και τώρα είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ ότι αυτή η φωτογραφία έχει προστεθεί στη μόνιμη συλλογή της Smithsonian National Gallery» έγραψε ο Μίτσελ στο Instagram.

Η φωτογραφία θα προστεθεί στη συλλογή με πορτρέτα της Εθνικής Πινακοθήκης Πορτρέτων του Smithsonian, μαζί με εκείνες άλλων συμβόλων των ΗΠΑ, όπως του ζεύγους Ομπάμα και της Ρόζας Παρκς.

Το πορτρέτο της Beyonce στην Εθνική Πινακοθήκη του Smithsonian-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή