«Φήμες» ότι το ξενοδοχείο του Τραμπ στο Μαΐάμι έχει κοριούς – Οργισμένο tweet από τον πρόεδρο των ΗΠΑ

«Φήμες» ότι το ξενοδοχείο του Τραμπ στο Μαΐάμι έχει κοριούς – Οργισμένο tweet από τον πρόεδρο των ΗΠΑ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με οργή εναντίον των… Δημοκρατικών αντέδρασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στη φήμη που έκανε τον γύρο του διαδικτύου μέσα σε λίγες ώρες, ότι τα δωμάτια του ξενοδοχείου του στο Μαΐάμι, όπου σχεδιάζει να φιλοξενήσει την επόμενη σύνοδο της G7, το 2020, έχουν κοριούς.

Όλα ξεκίνησαν την Δευτέρα, όταν ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος εξήρε την ιδιοκτησία του, ένα γήπεδο γκολφ στο Ντόραλ του Μαϊάμι, εκτιμώντας ότι είναι ιδανικό για να υποδεχτεί την επόμενη σύνοδο της G7. «Είναι καταπληκτικό μέρος. Έχει σημαντική έκταση, πολλές εκατοντάδες στρέμματα», είπε, τονίζοντας ότι βρίσκεται και πολύ κοντά στο αεροδρόμιο, ώστε να διευκολύνει τους ηγέτες στις μετακινήσεις τους.

«Φήμες» ότι το ξενοδοχείο του Τραμπ στο Μαΐάμι έχει κοριούς – Οργισμένο tweet από τον πρόεδρο των ΗΠΑ-1

Πολύ γρήγορα, τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης υπενθύμισαν ότι το 2016 ένας πελάτης του ξενοδοχείου είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη υποστηρίζοντας ότι τον δάγκωσαν κοριοί. Ο Οργανισμός Τραμπ τον είχε διαψεύσει και η υπόθεση έκλεισε με φιλικό διακανονισμό το 2017.

«Οι Δημοκρατικοί της ριζοσπαστικής αριστεράς, αφού άκουσαν ότι το Doral National, σε τέλεια τοποθεσία, ενδέχεται να φιλοξενήσει την επόμενη G7, διέδωσαν μια ψευδή και άθλια φήμη. Καθόλου ωραίο!», έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος, μετά την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο.

Δεν χρειάστηκε όμως τίποτα περισσότερο για να πάρει «φωτιά» το Twitter: το hashtag #Trumpbedbugs («οι κοριοί του Τραμπ») έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες

«Του χρόνου θα διεξαχθεί η G-7 εκατομμύρια – επτά ηγέτες και 6.999.993 κοριοί στο Trump Doral», έγραψε χλευαστικά ένας χρήστης του Twitter.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή