ΚΟΣΜΟΣ

Στους Ανώνυμους Αλκοολικούς ο Μπραντ Πιτ μετά τον χωρισμό του με την Αντζελίνα Τζολί

stoys-anonymoys-alkoolikoys-o-mprant-pit-meta-ton-chorismo-toy-me-tin-antzelina-tzoli-2335968

Εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε τους New York Times o Αμερικανός ηθοποιός, Μπραντ Πιτ, στην οποία επιβεβαιώνει τις φήμες ότι αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ και μιλά για την απόφασή του να ξεκινήσει συνεδρίες στους Ανώνυμους Αλκοολικούς μετά το χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί.

Στη συνέντευξή του στην αμερικανική εφημερίδα δηλώνει αποφασισμένος να μην ξαναπιεί ποτέ στη ζωή του, τονίζοντας ότι δεν έχει να πάρει κάτι άλλο από το ποτό. «Ό,τι είχα να πάρω το πήρα, γι' αυτό σταμάτησα το ποτό», είπε χαρακτηριστικά. 

Tον Σεπτέμβριο του 2016, ανακοινώθηκε ότι η Τζολί είχε καταθέσει διαζύγιο από τον Πιτ, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2014, ενώ είχαν σχέση από το 2006 και έχουν μαζί έξι παιδιά.
 
Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, αρκετά ήταν τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο σταρ του Χόλιγουντ αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ, ενώ υπήρξαν φήμες, οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν, για ένα περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια μίας πτήσης με ιδιωτικό αεροπλάνο.

Από την πλευρά του, ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να σταματήσει να πίνει ακριβώς εκείνη τη στιγμή της ζωής του. «Είχα φτάσει στα άκρα και για αυτό έπρεπε να μου αφαιρέσω το προνόμιο του ποτού», σχολίασε. 

Μάλιστα, ο 55χρονος ηθοποιός πήρε περαιτέρω μέτρα, καθώς ξεκίνησε να παρακολουθεί συνεδρίες των ανώνυμων αλκοολικών για περίπου ενάμιση χρόνο και αμέσως μετά τον χωρισμό του. 

Παράλληλα, εξέφρασε το θαυμασμό του για τους άνδρες με τους οποίους παρακολουθούσε τις συνεδρίες και την προθυμία τους να μιλήσουν ανοιχτά για τις εμπειρίες τους. «Όλοι αυτοί οι άντρες κάθονταν σε έναν κύκλο και ήταν ανοιχτοί και ειλικρινείς με έναν τρόπο που δεν έχω ξανασυναντήσει. Ημουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον, στο οποίο δεν υπήρχε λίγη κριτική», είπε χαρακτηριστικά 

Ο Πιτ τόνισε ακόμη ότι το βρήκε «απελευθερωτικό» το να αποκαλύψει τις «άσχημες πλευρές» του σε μια ομάδα ξένων, και που μπορούσε να τους εμπιστευτεί όλους, ότι δεν θα μιλήσουν στα μέσα ενημέρωσης για τη συμμετοχή του στις συναντήσεις.