O Μάρκ Ράφαλο απαντά ως «Χαλκ» στον Μπόρις Τζόνσον

O Μάρκ Ράφαλο απαντά ως «Χαλκ» στον Μπόρις Τζόνσον

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μαρκ Ράφαλο, ο Αμερικανός ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Δρ. Μπρους Μπάνερ και το alter ego του τον σούπερ ήρωα Χαλκ στην τελευταία ταινία «Οι Εκδικητές», απάντησε στον πρωθυπουργό της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον ο οποίος παρομοίασε τον εαυτό του με τον ήρωα της σειράς κόμιξ της Μάρβελ.

«Ο Μπόρις Τζόνσον ξεχνά ότι ο Χαλκ πολεμά μόνο για το καλό του συνόλου», είπε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Ράφαλο αργά την Κυριακή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας Mail, ο Τζόνσον παρομοίασε τον εαυτό του με τον «Απίθανο Χαλκ», θέλοντας έτσι να τονίσει και πάλι τη δέσμευσή του ότι η Βρετανία θα αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση την 31η Οκτωβρίου.

«Ο Μπάνερ μπορεί να είναι αλυσοδεμένος αλλά όταν τον προκαλούν εκρήγνυται σπάζοντας τα δεσμά του», είπε στη συνέντευξή του ο πρωθυπουργός της Βρετανίας για να παραλληλίσει το αίσθημα που προκαλεί το αδιέξοδο στη διαπραγμάτευση για το Brexit με την οργή που νιώθει ο Μπρους Μπάνερ, ο ήρωας του κόμιξ που όταν αναστατώνεται ή εξοργίζεται μετατρέπεται σε τεράστιο πράσινο τέρας και συχνά αφήνει πίσω του την καταστροφή.

Αλλά ο Ράφαλο προειδοποίησε τον Βρετανό ηγέτη: «Οργισμένος και δυνατός, μπορεί επίσης να είναι κουτός και καταστροφικός. Ο Χαλκ δουλεύει καλύτερα όταν είναι μαζί με μια ομάδα και είναι καταστροφικός όταν είναι μόνος του. Επίσης…έχει πάντα τον Δρ Μπάνερ με την επιστήμη και την λογική», έγραψε ο ηθοποιός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή