Autotune vs Reality: Το Ισραήλ έκανε μήνυση στη Μαντόνα για την εμφάνισή της στην Eurovision (βίντεο)

Autotune vs Reality: Το Ισραήλ έκανε μήνυση στη Μαντόνα για την εμφάνισή της στην Eurovision (βίντεο)

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην περσινή Eurovision, η πολυαναμενόμενη live εμφάνιση της «βασίλισσας της  ποπ» Μαντόνα στη σκηνή του Τελ Αβιβ άφησε άφωνους εκατομμύρια τηλεθεατές και θαυμαστές της με την… αφωνία της!

Η επίδοση της Μαντόνα στον τελικό του διαγωνισμού απέσπασε τις διεθνείς αρνητικές κριτικές και τώρα η σταρ βρίσκεται αντιμέτωπη και με νομικά μπλεξίματα.

Η δημόσια τηλεόραση του Ισραήλ, ΚΑΝ, που ανέλαβε την διοργάνωση της Eurovision τον περασμένο Μάιο, κατέθεσε μήνυση σε δικαστήριο του Τελ Αβίβ ενάντια στην εταιρία διοργάνωσης μουσικών εκδηλώσεων Live Nation, η οποία είχε αναλάβει να οργανώσει την εμφάνιση της Μαντόνα στα μισά του τελικού του διαγωνισμού, αλλά αρνείται να πληρώσει τον λογαριασμό καθώς η εμφάνιση κρίθηκε από εκείνη ως ανεπιτυχής.

Η ΚΑΝ κατηγορεί την εταιρία της Μαντόνα ότι  παραβίασε τους όρους συμφωνίας και αγνόησε τις οικονομικές υποσχέσεις της. 

Εκπρόσωπος του ισραηλινού καναλιού KAN, επιβεβαίωσε την αγωγή στο αμερικανικό περιοδικό Variety, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενό της. Ωστόσο, οι πληροφορίες θέλουν το κανάλι, να ζητά 390.000 δολάρια ως αποζημίωση από την Live Nation

Συγκεκριμένα, το ΚΑΝ ήταν εκείνο που παρείχε στη Μαντόνα και την ομάδα της υλικοτεχνική υποστήριξη, πέραν των όσων παρείχαν στην ισραηλινή τηλεόραση από την EBU και την Eurovision.

Το υλικό αυτό περιελάμβανε προτζέκτορες, μικρόφωνα, επιπλέον βοηθούς επί σκηνής, τέντες και επιπλέον προσωπικό, μεταξύ άλλων και στην ασφάλεια.

Το κόστος αυτό, όπως ισχυρίζεται ο σταθμός, θα έπρεπε να καλυφθεί από την ομάδα της Μαντόνα, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει πληρώσει τίποτα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή