H «παραξενιά» της Κέιτ Μίντλετον όταν ταξιδεύει με αεροπλάνο

H «παραξενιά» της Κέιτ Μίντλετον όταν ταξιδεύει με αεροπλάνο

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλετον θεωρείται από τους Βρετανούς μία «σεμνή» παρουσία, με προσγειωμένη συμπεριφορά. Μάλιστα, σπανίως χρησιμοποιεί ιδιωτικά αεροσκάφη και προτιμά να ταξιδεύει με τα αεροπλάνα «της γραμμής».

Ωστόσο, είτε ταξιδεύει σε οικονομική θέση είτε – σπανίως- με την πρώτη θέση, η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας, έχει μία απαίτηση – «παραξενιά».

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η ανταποκρίτρια του βασιλικού ρεπορτάζ, Emily Andrews στο  ντοκιμαντέρ του Channel 5 «Μυστικά της βασιλικής πτήσης» (Secrets of the Royal Flight), η Κέιτ Μίντλετον κλείνει πάντα μία επιπλέον θέση δίπλα της για… τα κοστούμια και φορέματα  που θα φορέσει στον προορισμό της.

Η Δούκισσα κρατά πάντα μία έξτρα αεροπορική θέση προκειμένου να απλώνει τις θήκες με τα ρούχα της, για να μην στριμωχτούν και να μην τσαλακωθούν με τις αποσκευές των άλλων επιβατών της πτήσης.

«Ήμουν σε πτήση κατά την οποία τα ρούχα της Δούκισσας είχαν τη δική τους ξεχωριστή θέση, για να είναι σίγουρη ότι θα παραμείνουν ατσαλάκωτα», αποκάλυψε η Andrews και οι Βρετανοί επικρότησαν αυτή την μικρή – και μάλλον δικαιολογήμενη – ιδιορυθμία της Κέιτ. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή