Τα τρυφερά μηνύματα Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα για τα 27 χρόνια γάμου τους (φωτογραφίες)

Τα τρυφερά μηνύματα Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα για τα 27 χρόνια γάμου τους (φωτογραφίες)

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώην προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα, έκλεισαν την Πέμπτη 27 χρόνια παντρεμένοι και γιόρτασαν την επέτειο γάμου τους με τρυφερά μηνύματα και φωτογραφίες στα social media, τα οποία φυσικά έγιναν viral. 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Σικάγο, στο δικηγορικό γραφείο όπου εργαζόταν η Μισέλ Ομπάμα και ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε πρακτική. Μετά από σχέση τριών χρόνων παντρεύτηκαν στις 3 Οκτωβρίου του 1992 και απέκτησαν δύο κόρες, την 21χρονη σήμερα Μάλια και την 18χρονη Σάσα.

«Όπως είπαν οι Beatles: Γίνεται ολοένα και καλύτερο. Σε ευχαριστώ, μωρό μου για αυτά τα 27 καταπληκτικά χρόνια» έγραψε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ στον λογαριασμό του στο Instagram και δημοσίευσε μια φωτογραφία τους, στην οποία το ζευγάρι είναι με γυρισμένη την πλάτη και ατενίζει το ηλιοβασίλεμα, από ένα ταξίδι τους στην Τανζανία.

       View this post on Instagram                  

Like the Beatles said: It’s getting better all the time. Thanks, babe, for 27 amazing years!

A post shared by Barack Obama (@barackobama) on

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τον Μπαράκ να στέκονται στην άκρη μιας βεράντας, κοιτάζοντας τη θάλασσα, στη μαρίνα στο νησί Μάρθας Βίνεγιαρντ.

«Πριν από 27 χρόνια αυτός ο τύπος μου υποσχέθηκε μια ζωή γεμάτη περιπέτεια. Θα έλεγα πως το πέτυχε» έγραψε η Μισέλ Ομπάμα. «Στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μας, μας με άδεια φωλιά, ανακαλύπτουμε τι θα ακολουθήσει-ενώ αισθανόμαστε ακόμα τη μαγεία που μας έφερε μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Ευτυχισμένη επέτειο, Μπαράκ», σημείωσε η Μισέλ Ομπάμα.

 

       View this post on Instagram                  

27 years ago, this guy promised me a life full of adventure. I’d say he’s delivered. Here’s to our next chapter of becoming empty nesters and discovering what’s next—while still feeling the magic that brought us together all those years ago. Happy anniversary, Barack. 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή