Σφοδρή επίθεση από Σιρ κατά Τριντό στο ντιμπέιτ

Σφοδρή επίθεση από Σιρ κατά Τριντό στο ντιμπέιτ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΟΡΟΝΤΟ. Δριμεία επίθεση δέχθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό από τον κυριότερο αντίπαλό του στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές της 21ης Οκτωβρίου, ηγέτη του Συντηρητικού Κόμματος Αντριου Σιρ. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου μεταξύ τους τηλεοπτικού ντιμπέιτ, ο Σιρ χαρακτήρισε τον Τριντό υποκριτή, που δεν δικαιούται να κυβερνά τον Καναδά.

«Ο Τριντό προσποιείται ότι στηρίζει τον Καναδά. Να ξέρετε ότι είναι πολύ ικανός στο να αποκρύπτει πράγματα. Δεν μπορεί καν να θυμηθεί πόσες φορές ντύθηκε μαύρος, καθώς φορά πάντα προσωπείο», είπε ο Σιρ. Τον περασμένο μήνα, ο Τριντό αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για μεταμφίεσή του, το 2001, σε Αλλαντίν, με βαμμένο μαύρο το πρόσωπό του. Δεύτερο βίντεο του Τριντό εμφανίζει τον μετέπειτα πρωθυπουργό να έχει επιλέξει την ίδια σχεδόν μεταμφίεση ως πρωτοετής φοιτητής. Παρότι η αποκάλυψη απασχόλησε τον διεθνή Τύπο, η δημοτικότητά του παρέμεινε σταθερή. Αντιθέτως, ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η πρόθεση ψήφου των Συντηρητικών, μετά την αποκάλυψη ότι ο υποψήφιος πρωθυπουργός του κόμματος Αντριου Σιρ διαθέτει καναδική και αμερικανική υπηκοότητα. Σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τις πατριωτικές περγαμηνές του, ο Σιρ αποκάλυψε ότι απαρνήθηκε την αμερικανική υπηκοότητά του τον Αύγουστο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή