Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο του Μάντσεστερ – Πέντε τραυματίες

Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο του Μάντσεστερ – Πέντε τραυματίες

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα σε εμπορικό κέντρο στο Μάντσεστερ, στη βόρεια Αγγλία, ότα δέθχηκαν επίθεση από έναν άνδρα με μαχαίρι.

Το αιματηρό  περιστατικό σημειώθηκε στο εμπορικό κέντρο Arndale, στο κέντρο της πόλης, το οποίο εκκενώθηκε καθώς ένοπλοι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως πέντε άνθρωποι έχουν μαχαιρωθεί και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία της ευρύτερης περιοχής του Μάντσεστερ. «Σε αυτά τα αρχικά στάδια παραμένουμε ανοικτοί για το κίνητρο αυτού του τρομερού συμβάντος και των περιστάσεων υπό τις οποίες συνέβη. Δεδομένου του σημείου όπου σημειώθηκε το περιστατικό και της φύσης του, αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας ηγούνται της έρευνας καθώς προσπαθούμε να προσδιορίσουμε τις περιστάσεις». 

Η αστυνομία ανέφερε ότι ένας άνδρας περίπου 40 ετών συνελήφθη επιτόπου ως ύποπτος για την σοβαρή επίθεση. 

Στην πόλη αυτή έχει σημειωθεί η πιο φονική επίθεση μαχητών τα τελευταία χρόνια όταν ένας βομβιστής αυτοκτονίας σκότωσε 22 ανθρώπους τον Μάιο του 2017 στο τέλος μιας συναυλίας ποπ με την Αριάνα Γκράντε στο Manchester Arena, όχι μακριά από το εμπορικό κέντρο Arndale. 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή