Η Γουίτνεϊ Χιούστον υποψήφια μετά θάνατον για το Rock & Roll Hall of Fame

Η Γουίτνεϊ Χιούστον υποψήφια μετά θάνατον για το Rock & Roll Hall of Fame

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα συγκροτήματα Depeche Mode, Soundgarden, Motorhead, Judas Priest, Thin Lizzy και Nine Inch Nails αλλά και η  Γουίτνεϊ Χιούστον – η  πιο πολυβραβευμένη γυναίκα τραγουδίστρια όλων των εποχών σύμφωνα με το Βιβλίο Γκίνες που έφυγε από την ζωή τον Φεβρουάριο του 2012, σε ηλικία μόλις 48 ετών, είναι ανάμεσα στους αστέρες που διεκδικούν είσοδο στο Rock & Roll Hall of Fame (τάξη 2020).

Οι Rufus & Chaka Khan, ο Todd Rundgren και τα συγκροτήματα T. Rex, Kraftwerk, The Dave Matthews Band, The Doobie Brothers, MC5 και ο Notorious B.I.G. είναι επίσης υποψήφιοι, σύμφωνα με το Variety.

Η 35η τελετή εισόδου καλλιτεχνών στο «πάνθεον της ροκ» Rock & Roll Hall of Fame θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου στο Κλίβελαντ του Οχάιο. Η ψηφοφορία του κοινού από την οποία θα κριθεί ποιοι τελικά θα πάρουν εισιτήριο εισόδου έχει ξεκινήσει από τις 15 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 20 Ιανουαρίου του 2020.

Εννέα από τους συνολικά 16 καλλιτέχνες είναι υποψήφιοι για πρώτη φορά, ενώ η Chaka Khan και οι Kraftwerk διεκδίκησαν έξι φορές τον τιμητικό τίτλο.

Το 2019 στο Rock & Roll Hall of Fame εντάχθηκαν οι Cure, Def Leppard, Roxy Music, Radiohead , Stevie Nicks, The Zombies και Τζάνετ Τζάκσον.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή