Βαθαίνει το χάσμα: Χάρι και Μέγκαν δεν θα κάνουν Χριστούγεννα με τη βασίλισσα

Βαθαίνει το χάσμα: Χάρι και Μέγκαν δεν θα κάνουν Χριστούγεννα με τη βασίλισσα

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η βασιλική οικογένεια είναι πάντα το αγαπημένο θέμα των Βρετανών, ακόμα και τώρα , που το Brexit είναι προ των πυλών. Ειδικά όταν σπάνε πρωτόκολλα και παραδόσεις αιώνων, η είδηση αποκτά βαρύνουσα διάσταση.

Οι φημολογούμενες κακές σχέσεις μεταξύ των δύο πριγκιπικών ζευγαριών (Ουίλιαμ – Κέητ και Χάρι – Μέγκαν) αλλά και η καταπίεση που αισθάνεται η Μέγκαν Μαρκλ από το βασιλικό πρωτόκολλο και τους παπαράτσι, φαίνεται ότι οδήγησαν τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ σε μία πρωτοφανή απόφαση: Να μην περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα με την Βασίλισσα Ελισάβετ.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μμε, Χάρι και Μέγκαν ανακοίνωσαν στην γιαγιά Ελισάβετ ότι φέτος  ότι δεν σκοπεύουν να περάσουν τις γιορτινές μέρες μαζί της στην οικογενειακά συνάντηση στο παλάτι Sandringham, στο Norfolk – παράδοση αιώνων στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας.

Αντίθετα, σκέφτονται να πάρουν τον γιο τους Αρτσι και να περάσουν τα Χριστούγεννα στις ΗΠΑ, στο Λος Άντζελες, μαζί με την μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το ζευγάρι θέλει να απομονωθεί και να φορτίσει τις μπαταρίες του. Με αυτό τον τρόπο όμως, κινδυνεύουν να βαθύνουν ακόμα περισσότερο το χάσμα που τους χωρίζει από τη βασιλική οικογένεια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή