Τέταρτο διαζύγιο για τον Ρούντι Τζουλιάνι – Τα… πολύ λίγα 42.000 δολάρια

Τέταρτο διαζύγιο για τον Ρούντι Τζουλιάνι – Τα… πολύ λίγα 42.000 δολάρια

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Συμφωνία διαζυγίου πέτυχαν ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, με την τέταρτη σύζυγό του, ύστερα από ενάμιση χρόνο δικαστικής αντιπαράθεσης, την οποία κάλυψαν με γλαφυρότητα οι σκανδαλοθηρικές εφημερίδες της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των συνηγόρων της Τζούντιθ Τζουλιάνι, το ζευγάρι έλυσε τις διαφορές του κοινή συναινέσει και «σκοπεύουν να παραμείνουν φίλοι και στο μέλλον», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου. Ο Ρούντι και η Τζούντιθ παντρεύτηκαν το 2003, ενώ η Δικαιοσύνη είχε ορίσει τακτική δικάσιμο για τη συζήτηση του διαζυγίου τους στις αρχές Ιανουαρίου, στο Μανχάταν. Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας μεταξύ των δύο πρώην συζύγων θα παραμείνουν εμπιστευτικές, σύμφωνα με την επιθυμία και των δύο πλευρών.

Το κύριο πρόβλημα που εμπόδιζε το ζεύγος να συμφωνήσει για τη λύση του γάμου τους ήταν η πεποίθηση της Τζούντιθ Τζουλιάνι πως ο σύζυγός της έπρεπε να της χορηγήσει πιο γενναιόδωρη διατροφή από τις 42.000 δολάρια τον μήνα που είχε δεχθεί να καταβάλλει. Ο Τζουλιάνι απέκτησε περιουσία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων μετά τη λήξη της θητείας του στον δήμο της αμερικανικής μεγαλούπολης, χάρη στις αδρά αμειβόμενες ομιλίες του, τις πωλήσεις των βιβλίων του και το γραφείο συμβούλων επιχειρήσεων που ίδρυσε στη Νέα Υόρκη. Κατά τη διάρκεια της οξύτατης αντιπαράθεσης μεταξύ των εν διαστάσει συζύγων, τα ταμπλόιντ της Νέας Υόρκης αποκάλυψαν ότι το ζευγάρι είχε μηνιαίες δαπάνες ύψους 230.000, ενώ ο Τζουλιάνι είχε αγοράσει έξι κατοικίες, ήταν μέλος σε 11 λέσχες γκολφ και ξόδευε 12.000 τον μήνα σε πούρα.

Η Τζούντιθ Τζουλιάνι ισχυρίστηκε ότι ο Ρούντι επέλεξε να προσφέρει αμισθί τις νομικές υπηρεσίες του στον πρόεδρο Τραμπ, σε μια προσπάθεια να πείσει το δικαστήριο ότι οι αμοιβές του ήταν κατώτερες από τις πραγματικές και άρα δεν έχει τη δυνατότητα να αντεπεξέλθει στις οικονομικές απαιτήσεις της Τζούντιθ. «Δεν καταλαβαίνω γιατί οι αντίδικοι επέλεξαν να δημοσιοποιήσουν τις λεπτομέρειες της αντιπαράθεσής τους. Θα έπρεπε να βρουν συμβιβαστική λύση κατ’ ιδίαν, να αντιμετωπίζουν τον γάμο τους με μεγαλύτερο σεβασμό και να μην εκθέτουν τα “άπλυτά” τους σε κοινή θέα», είχε πει πέρυσι ο δικαστής Μάικλ Κατς, ο οποίος είχε εκδικάσει την υπόθεση σε πρώτο βαθμό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή