Προς απεργιακές κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι στη Lufthansa

Προς απεργιακές κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι στη Lufthansa

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το συνδικάτο που εκπροσωπεί τα πληρώματα καμπίνας της Lufthansa ανακοίνωσε ότι οι συνομιλίες με τη διεύθυνση της εταιρείας κατέρρευσαν και τα μέλη του μπορεί να προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις ανά πάσα στιγμή.

Οι εργαζόμενοι πάντως δεν προτίθενται να υποβάλουν σε ταλαιπωρία τους επιβάτες κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων.

«Μολονότι συμφωνήσαμε να μην αποκαλύψουμε το περιεχόμενο αυτών των συνομιλιών, δυστυχώς πρέπει να πούμε ότι δεν βρέθηκε λύση (…) και επομένως αποτύχαμε», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του συνδικάτου Ufo, Νικολάι Μπάουμπλις.

Ο εκπρόσωπος προειδοποίησε ότι θα γίνει απεργία, χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να προκηρυχθεί ακόμη και για αύριο Δευτέρα, αλλά πρόσθεσε: «Το μόνο πράγμα που μπορούμε να αποκαλύψουμε στους επιβάτες μας είναι ότι θα εξαιρέσουμε (σ.σ. από τις κινητοποιήσεις) τις διακοπές των Χριστουγέννων και συγκεκριμένα τις 24, 25 και 26 Δεκεμβρίου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή