Ποιος γράφει τις ευχές στις κάρτες των εορτών

Ποιος γράφει τις ευχές στις κάρτες των εορτών

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλύτερα να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στην χειρόγραφη κάρτα που πήρατε για τις γιορτές από κάποιο συγγενικό πρόσωπο, φίλο ή επαγγελματικό συνεργάτη σας. Αν επειδή φαίνεται γραμμένη με το χέρι, την θεωρείτε όντως γραμμένη από άνθρωπο, τότε έχετε μείνει πολύ πίσω.

Τα ρομπότ έχουν πια επιστρατευτεί για να γράφουν (και) κάρτες, μια μόδα που κερδίζει έδαφος στις ΗΠΑ – και όχι μόνο.

Ολοένα περισσότεροι άνθρωποι καταφεύγουν στην ψηφιακή τεχνολογία και στην τεχνητή νοημοσύνη, αναθέτοντας σε κάποιο ρομπότ με στιλό στο χέρι να γράψει εκείνο τις ευχές στην κάρτα ή στο γράμμα, με βάση τις οδηγίες του πελάτη.

Ορισμένες φορές οι κάρτες και τα γράμματα περιέχουν κάποιες σκόπιμες ατέλειες (π.χ. μουντζαλιές) για να δίνεται ένας τόνος ανθρώπινης αυθεντικότητας στη δουλειά του ρομπότ.

Μερικά ρομπότ προγραμματίζονται έτσι ώστε να μη γράφουν με απόλυτη ακρίβεια (π.χ. το μέγεθος των γραμμάτων και τις αποστάσεις μεταξύ τους) προκειμένου το κείμενο να φαίνεται πιο πιστευτό ότι προέρχεται από άνθρωπο.

Ακόμη και γονείς παίρνουν πια κάρτες από τα παιδιά τους, οι οποίες είναι γραμμένες από το ρομπότ κάποιας εταιρείας, στην οποία απευθύνθηκε το τεμπέλικο τέκνο τους.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή