Εκτακτη σύσκεψη για Χάρι – Μέγκαν συγκαλεί η Ελισάβετ

Εκτακτη σύσκεψη για Χάρι – Μέγκαν συγκαλεί η Ελισάβετ

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ κάλεσε σε συνάντηση της βασιλικής οικογένειας τη Δευτέρα προκειμένου να συζητηθεί η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν, να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ.

Η βασίλισσα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ο Δούκας του Κέιμπριτζ και ο πρίγκιπας Χάρι θα συναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον στο Σάντριγνκαμ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sky News και του Observer.

Η Μέγκαν, που βρίσκεται στον Καναδά μαζί με τον γιο της Άρτσι, αναμένεται να συμμετάσχει στη συνάντηση μέσω τηλεφώνου αν το επιτρέψει η διαφορά της ώρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές.

Την ίδια στιγμή ο αδελφός του Χάρι, πρίγκιπας Ουίλιαμ, αναφέρεται για πρώτη φορά δημοσίως στο θέμα. 

Οπως αναφέρουν οι Times του Λονδίνου, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ σχολίασε σε φίλο του το ζήτημα ως εξής: «Προστάτευα τον αδερφό μου σε όλη μας τη ζωή. Δεν μπορώ να το κάνω πια. Είμαστε ξεχωριστές οντότητες». Και προσθέτει:

«Με έχει στενοχωρήσει αυτό. Ο,τι μπορούμε να κάνουμε και ό,τι μπορώ να κάνω είναι να προσπαθήσω να τους υποστηρίξω και να ελπίζω ότι θα έρθει ο καιρός που θα ομονοήσουμε».

Πηγή: ΑΠΕ, The Times

Εκτακτη σύσκεψη για Χάρι – Μέγκαν συγκαλεί η Ελισάβετ-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή