Ο Ντι Κάπριο έσωσε ναυαγό στην Καραϊβική

Ο Ντι Κάπριο έσωσε ναυαγό στην Καραϊβική

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 30 Δεκεμβρίου, ο Λεονάρντο Ντι  Κάπριο βρισκόταν με την  σύντροφό του Καμίλα Μορόνε και τους φίλους σε κρουαζιέρα με το σκάφος του, στην Καραιβική.

Κάποια στιγμή – ενώ ήταν εν πλω προς το νησί Σεν Μπαρθ – έλαβαν στον ασύρματο σήμα SOS από άλλο γιοτ ανοιχτά του νησιού Σεν Μαρτιν.

Ένα μέλος του πληρώματος είχε πέσει μεθυσμένο στη θάλασσα και αγνοούταν.

Ο Ντι Κάπριο σταμάτησε την κρουαζιέρα και έδωσε εντολή στον καπετάνιο του να ξεκινήσει προς εντοπισμό του ναυαγού.

Σύμφωνα μάλιστα με την Telegraph, την Sun και άλλα ξένα μέσα, μόνο ο Ντι Κάπριο και το πλήρωμά του ανταποκρίθηκαν στο SOS και ξεκίνησαν την έρευνα, παρόλο που πλησίαζε καταιγίδα στην περιοχή.

Τελικά, μετά από σχεδόν 11 ώρες, ο πρωταγωνιστής του Τιτανικού έσωσε από σχεδόν βέβαιο πνιγμό τον  24χρονο Γάλλο .

Το πλήρωμα του σκάφους του Ντι Κάπριο εντόπισε τον Βίκτορ ανοιχτά της Νίσου Σάμπα να παλεύει με τα κύματα, αφυδατωμένο και εξαντλημένο και –  αφού του παρείχε τις πρώτες βοήθειες –  τον παρέδωσε στην ακτοφυλακή.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Γάλλος, μόλις βρέθηκε σώος στο κατάστρωμα του χολυγουντιανού σταρ, φέρεται να του είπε πως λίγα λεπτά ακόμη να αργούσαν να τον βρουν, θα είχε πνιγεί. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή