Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι καταγγέλλουν «προσβλητική» αναφορά των Times για τη σχέση τους

Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι καταγγέλλουν «προσβλητική» αναφορά των Times για τη σχέση τους

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ της Βρετανίας και ο νεότερος αδελφός του Χάρι κατήγγειλαν σήμερα δημόσια μια «προσβλητική» αναφορά σε εφημερίδα για τη σχέση τους, καθώς η βασιλική οικογένεια συναντάται σήμερα για να συζητήσει τους μελλοντικούς ρόλους του Χάρι και της Αμερικανίδας συζύγου του Μέγκαν.

Η εφημερίδα Times έγραψε, επικαλούμενη μη κατονομαζόμενη πηγή, πως ο Χάρι και η Μέγκαν αποδιώχθηκαν από μια «στάση μπούλινγκ» του Ουίλιαμ που δεν υποδέχθηκε ευνοϊκά τη Μέγκαν.

«Παρά τις ξεκάθαρες διαψεύσεις, μια ψευδής ιστορία δημοσιεύεται σήμερα σε μια εφημερίδα του Ηνωμένου Βασιλείου που κάνει εικασίες για τη σχέση ανάμεσα στον Δούκα του Σάσεξ και τον Δούκα του Κέιμπριτζ», αναφέρεται στη δήλωση που εκδόθηκε από τα γραφεία του Ουίλιαμ και του Χάρι.

«Για δύο αδέλφια που νοιάζονται τόσο βαθιά για τα θέματα που άπτονται της ψυχικής υγείας, η χρήση προκλητικής γλώσσας κατ' αυτόν τον τρόπο είναι προσβλητική και δυνητικά επιβλαβής».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή