Η Αίγυπτος ακυρώνει όλες τις πτήσεις από και προς την Κίνα λόγω κοροναϊού

Η Αίγυπτος ακυρώνει όλες τις πτήσεις από και προς την Κίνα λόγω κοροναϊού

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Αίγυπτος ανέστειλε όλες τις πτήσεις από και προς την Κίνα, εν μέσω της παγκόσμιας επιδημίας του κοροναϊού, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Σύνδεσμος Αιγυπτιακών Πρακτορείων Τουρισμού.

Όλες οι επισκέψεις Κινέζων τουριστών στα τουριστικά θέρετρα της Χώρας του Νείλου, όπως η Χουργκάντα, το Σαρμ ελ-Σέιχ και το Ασουάν που είχαν κλειστεί από κινεζικά ταξιδιωτικά γραφεία, αναβλήθηκαν, γράφει ο αιγυπτιακός Τύπος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Egypt Independent, «η Αίγυπτος φιλοξενεί περίπου 24 αιγυπτιακά ταξιδιωτικά γραφεία εξειδικευμένα στην κινεζική αγορά, τα οποία αντιμετωπίζουν σήμερα μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Εκδρομές για περίπου 30.000 Κινέζους τουρίστες που αναμενόταν να επισκεφθούν την Αίγυπτο κατά τη χειμερινή περίοδο ακυρώθηκαν, ενώ η Αίγυπτος αναμενόταν να καλωσορίσει 150.000 Κινέζους επισκέπτες το 2020».

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δηλώσεις του Κινέζου Πολιτιστικού Συμβούλου στην πρεσβεία της Κίνας στο Κάιρο, έκανε λόγο για 500.000 επισκέψεις Κινέζων τουριστών κατά το έτος 2018.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή