Η Τζιν Κάρολ ζητά δείγμα DNA από τον Τραμπ για τον «λεκέ» στο φόρεμά της πριν από 24 χρόνια

Η Τζιν Κάρολ ζητά δείγμα DNA από τον Τραμπ για τον «λεκέ» στο φόρεμά της πριν από 24 χρόνια

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αρθρογράφος του περιοδικού «Elle» που μηνύει τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για συκοφαντική δυσφήμιση μετά την άρνησή του να παραδεχτεί ότι την βίασε πριν περίπου από 24 χρόνια, ζητάει από τον Τραμπ ένα δείγμα DNA, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο ίδιος άγγιξε το φόρεμα που η ίδια ισχυρίζεται ότι φορούσε τότε.

Ένα νομικό έγγραφο το οποίο ανέγνωσε το Reuters και επιβεβαιώθηκε από τους δικηγόρους που χειρίζονται την υπόθεση για την αρθρογράφο Τζιν Κάρολ είχε χθεσινή ημερομηνία και αναμένεται να κατατεθεί στο Ανώτατο Πολιτειακό Δικαστήριο της Νέας Υόρκης, στο Μανχάταν.

Το έγγραφο αυτό ζητάει από το δικαστήριο να υποχρεώσει τον πρόεδρο Τραμπ να κάνει μία ιατρική εξέταση στις 2 Μαρτίου, ίσως στην Ουάσιγκτον για την κατάθεση δείγματος αίματος και ιστών δέρματος για ανάλυση DNA και σύγκριση με «απροσδιόριστο δείγμα αντρικού DNA» στο φόρεμα που ισχυρίζεται ότι φορούσε η Κάρολ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή