Τα τρία πιο ακριβά φορέματα σήμερα στον κόσμο (φωτογραφίες)

Τα τρία πιο ακριβά φορέματα σήμερα στον κόσμο (φωτογραφίες)

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα νυφικό που υπερβαίνει όλους τους προϋπολογισμούς γάμου αποκαλύφθηκε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Ο Αιγύπτιος σχεδιαστής μόδας και ιδρυτής του ομώνυμου brand, Hany El Behairy, συμμετείχε στο Oriental Fashion Show στο Carrousel du Louvre, το οποίο διοργανώθηκε στις 20 Ιανουαρίου με τίτλο «Τα θαύματα του δρόμου του μεταξιού».

Ο Behairy, ο οποίος είναι πιο γνωστός για τις εκθαμβωτικές τουαλέτες του, παρουσίασε μια συλλογή με φορέματα διακοσμημένα με μαργαριτάρια, διαμάντια και άλλους πολύτιμους λίθους.

Οπως συνηθίζεται, ο σχεδιαστής έκλεισε την επίδειξη μόδας με ένα νυφικό αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων, καλυμμένο από διαμάντια και πολύτιμους λίθους.

Το νυφικό – έργο τέχνης, σύμφωνα με το brand, είναι το τρίτο πιο ακριβό φόρεμα υψηλής ραπτικής στον κόσμο.

Το δεύτερο πιο ακριβό φόρεμα στον κόσμο πιστεύεται ότι είναι το "Abaya" της Debbie Wingham – ένα φόρεμα διακοσμημένο με κόκκινα διαμάντια που βασίζεται στην παραδοσιακή αραβική και βορειοαφρικανική φορεσιά με το ίδιο όνομα.

Η αξία του υπολογίζεται στα 17,7 εκατομμύρια δολάρια.

And the winner is… 

Το πρώτο, είναι μία δημιουργία, αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων από μετάξι και ταφτά, διακοσμημένο με 751 διαμάντια (συμπεριλαμβανομένου ενός τεράστιου, 70 καρατίων) του σχεδιαστή από τη Μαλαισία, Faisol Abdullah.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή