Παροξυσμός στο Twitter για τα γυρίσματα του The Matrix 4 (φωτογραφίες)

Παροξυσμός στο Twitter για τα γυρίσματα του The Matrix 4 (φωτογραφίες)

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η παραγωγή της νέας ταινίας The Matrix είναι σε πλήρη εξέλιξη και το τέτρατο σίκουελ αναμένεται στις αίθουσες στις 21 Μαΐου 2021, με μεγάλη ανυπομονησία από τα εκατομμύρια των θαυμαστών του… «Νίο». 

Οι πρωταγωνιστές Κιάνου Ριβς και Κάρι -Αν Μος ετοιμάζονται να επιστρέφουν στους κινηματογραφικούς τους χαρακτήρες, 17 χρόνια μετά το τελευταίο franchise.

Ανεπίσημες φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφόρησαν στο Twitter από τα γυρίσματα του Matrix 4 στο Σαν Φρανσίσκο, δείχνουν τον Neo (Κιάνου Ριβς) να κρατά ένα φλιτζάνι καφέ και να συζητά με συντελεστές της ταινίας, προκαλώντας παροξυσμό στους φανς. 

Η Warner Bros δεν έχει ακόμα αποκαλύψει λεπτομέρειες ενώ οι εικόνες εξακολουθούν να μην πείθουν κάποιους θαυμαστές αν στην πραγματικότητα έχουν αρχίσει τα γυρίσματα του Matrix 4.

Η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ θα επιστρέψει επίσης στη σειρά, στην οποία φημολογείται ότι θα έχει ρόλο και η Πριγιάνκα Τσόπρα.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Λάνα Γουατσόφσκι σε σενάριο το οποίο γράφει η ίδια μαζί με τον Αλεξάντερ Χέμον και τον Ντέιβιντ Μίτσελ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή