Διαζύγιο για εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ

Διαζύγιο για εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Πίτερ Φίλιπς, γιος της πριγκίπισσας Αννας και ο μεγαλύτερος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, και η καναδή σύζυγός του πρόκειται να πάρουν διαζύγιο έπειτα από 12 χρόνια γάμου, όπως ανακοίνωσε σήμερα δημοσίως το ζευγάρι

Σύμφωνα μάλιστα με την ταμπλόιντ Sun, ο 42χρονος Φίλιπς είναι συντετριμμένος με την απόφαση της συζύγου του να χωρίσουν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2008 και απέκτησε δύο παιδιά, την 9χρονη Σαβάνα και την 7χρονη Ίσλα.

Διαζύγιο για εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ-1

Ο γαλαζοαίματος αλλά χωρίς τίτλο Φίλιπς και η Ότομ ενημέρωσαν την βασίλισσα και τις οικογένειές τους για την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο από τον περασμένο χρόνο, αναφέρει η ανακοίνωση.

«Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτή είναι η καλύτερη απόφαση για τα δύο τους παιδιά και για τη συνεχιζόμενη φιλία τους», είπε ο εκπρόσωπός τους.

«Η απόφαση να πάρουν διαζύγιο και να αναλάβουν από κοινού την επιμέλεια των παιδιών, έπειτα από πολλούς μήνες συζητήσεων και παρότι είναι λυπηρή, είναι σε φιλικό κλίμα. Η πρώτη προτεραιότητα του ζευγαριού θα παραμείνει η συνεχιζόμενη ευημερία και η ανατροφή των υπέροχων θυγατέρων τους, της Σαβάνα και της Ίσλα», κατέληξε ο εκπρόσωπος.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ απάντησαν ότι δεν θα σχολιάσουν γιατί πρόκειται για ιδιωτικό ζήτημα. 

Ο 42χρονος γαλαζοαίματος βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο της δημοσιότητας καθώς πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση γάλακτος γάλα κινεζικής εταιρίας και το σποτ έγινε αμέσως viral στα social media 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή