ΚΟΣΜΟΣ

Διαζύγιο για εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ

Διαζύγιο για εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ

Ο Πίτερ Φίλιπς, γιος της πριγκίπισσας Αννας και ο μεγαλύτερος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, και η καναδή σύζυγός του πρόκειται να πάρουν διαζύγιο έπειτα από 12 χρόνια γάμου, όπως ανακοίνωσε σήμερα δημοσίως το ζευγάρι

Σύμφωνα μάλιστα με την ταμπλόιντ Sun, ο 42χρονος Φίλιπς είναι συντετριμμένος με την απόφαση της συζύγου του να χωρίσουν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2008 και απέκτησε δύο παιδιά, την 9χρονη Σαβάνα και την 7χρονη Ίσλα.

diazygio-gia-eggono-tis-vasilissas-elisavet0

Ο γαλαζοαίματος αλλά χωρίς τίτλο Φίλιπς και η Ότομ ενημέρωσαν την βασίλισσα και τις οικογένειές τους για την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο από τον περασμένο χρόνο, αναφέρει η ανακοίνωση.

«Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτή είναι η καλύτερη απόφαση για τα δύο τους παιδιά και για τη συνεχιζόμενη φιλία τους», είπε ο εκπρόσωπός τους.

«Η απόφαση να πάρουν διαζύγιο και να αναλάβουν από κοινού την επιμέλεια των παιδιών, έπειτα από πολλούς μήνες συζητήσεων και παρότι είναι λυπηρή, είναι σε φιλικό κλίμα. Η πρώτη προτεραιότητα του ζευγαριού θα παραμείνει η συνεχιζόμενη ευημερία και η ανατροφή των υπέροχων θυγατέρων τους, της Σαβάνα και της Ίσλα», κατέληξε ο εκπρόσωπος.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ απάντησαν ότι δεν θα σχολιάσουν γιατί πρόκειται για ιδιωτικό ζήτημα. 

Ο 42χρονος γαλαζοαίματος βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο της δημοσιότητας καθώς πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση γάλακτος γάλα κινεζικής εταιρίας και το σποτ έγινε αμέσως viral στα social media 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ