Ρώσος στρατιωτικός έκανε πρόταση γάμου με… άρματα μάχης σε σχήμα καρδιάς (Βίντεο)

Ρώσος στρατιωτικός έκανε πρόταση γάμου με… άρματα μάχης σε σχήμα καρδιάς (Βίντεο)

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας Ρώσος υπολοχαγός έβαλε τα μεγάλα μέσα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του περιστοιχισμένος από άρματα μάχης που είχαν παραταχθεί σε «σχήμα καρδιάς».

Στο βίντεο που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, διακρίνονται δεκαέξι άρματα μάχης T-72B3 να σχηματίζουν μια καρδιά στο χιονισμένο τοπίο, στη στρατιωτική βάση Αλαμπίνο, κοντά στη Μόσχα.

Στη συνέχεια, ο υπολοχαγός Ντενίς Καζάντσεφ παίρνει το χέρι της συντρόφου του Αλεξάντρα Κοπίτοβα και την οδηγεί, με τα μάτια κλειστά, στο κέντρο της καρδιάς που έχουν σχηματίσει τα τεθωρακισμένα, σύμφωνα με τις εικόνες που πρόβαλε το τηλεοπτικό δίκτυο του ρωσικού στρατού Zvezda.

Οδηγός άρματος, ο Καζάντσεφ γονατίζει και της ζητάει να τον παντρευτεί, κρατώντας ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα στο χέρι.

«Είμαστε μαζί εδώ και πολύ καιρό. Ξεπεράσαμε τις δοκιμασίες του χρόνου και της απόστασης. Παντρέψου με!» είπε ο στρατιωτικός στην Κοπίτοβα, προτού της περάσει ένα δακτυλίδι αρραβώνων.

«Δεν κατάλαβα τι συνέβη» δήλωσε η νεαρή γυναίκα στο τηλεοπτικό δίκτυο του στρατού.

«Ήταν αναπάντεχο!»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή