ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τραμπ πήγε με τη λιμουζίνα σε αγώνες ταχύτητας (φωτογραφίες)

Ο Τραμπ πήγε με τη λιμουζίνα σε αγώνες ταχύτητας (φωτογραφίες)

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πήγε χθες με την προεδρική του λιμουζίνα γύρω από την πίστα αγώνων Daytona 500, προκαλώντας τον ενθουσιασμό των φίλων του πιο δημοφιλούς αγώνα Nascar.

Ο Τραμπ έφτασε στην Φλόριντα με πτήση του προεδρικού αεροσκάφους Air Force One και προσγειώθηκε κοντά στον διεθνή αυτοκινητόδρομο της Daytona. Στη συνέχεια, η λιμουζίνα του κατευθύνθηκε μαζί με ολόκληρη την αυτοκινητοπομπή του στην πίστα αγώνων.

Αφότου έκανε κάποια σύντομα σχόλια ο Τραμπ σήμανε την έναρξη των αγώνων λέγοντας στους οδηγούς: «Κύριοι, βάλτε μπροστά τις μηχανές».

Ο Τραμπ πήγε με τη λιμουζίνα σε αγώνες ταχύτητας (φωτογραφίες)-1

Αμέσως μετά ο Τραμπ μπήκε στη λιμουζίνα μαζί με την σύζυγό του Μελάνια για έναν γύρο στην πίστα με αγωνιστικά αυτοκίνητα να τον ακολουθούν. Κάποιοι θαυμαστές του μάλιστα φώναζαν «τέσσερα ακόμη χρόνια».

Ο Τραμπ πήγε με τη λιμουζίνα σε αγώνες ταχύτητας (φωτογραφίες)-2

Πάντως, λίγο μετά την έναρξή του ο αγώνας διεκόπη εξαιτίας της βροχής.

Ολοκληρώνοντας μία παναμερικανική περιοδεία του, μετά από την αθώωσή του στην Γερουσία, ο πρόεδρος Τραμπ είχε καθήκοντα υψηλού διοργανωτή στην ετήσια εθνική διοργάνωση των αγώνων οχημάτων (the annual National Association for Stock Car Auto Racing) η οποία πραγματοποιείται στην Φλόριντα, που θεωρείται ως μία πολιτεία καθοριστικής σημασίας για το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου.

Ο Τραμπ πήγε με τη λιμουζίνα σε αγώνες ταχύτητας (φωτογραφίες)-3