Επίθεση με όχημα σε πεζούς στη Γερμανία: Αγνωστα τα κίνητρα του 29χρονου δράστη

Επίθεση με όχημα σε πεζούς στη Γερμανία: Αγνωστα τα κίνητρα του 29χρονου δράστη

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο Hessenschau μεταδίδει, επικαλούμενο έναν εκπρόσωπο της αστυνομίας, ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω στο πλήθος σε καρναβαλική παρέλαση στην πόλη Φολκμάρσεν είναι ένας 29χρονος Γερμανός.

Σύμφωνα με το δίκτυο, η αστυνομία δεν έχει πληροφορίες σχετικά με τα κίνητρά του, ωστόσο πιστεύει ότι ενήργησε εσκεμμένα.

Την ίδια ώρα, η γερμανική εφημερίδα Welt, επικαλούμενη επίσης έναν εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας, έγραψε ότι η αστυνομία πιστεύει πως ο άνδρας αυτός έπεσε σκόπιμα με το όχημά του πάνω στην καρναβαλική παρέλαση.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας, που μίλησε στη Welt, οι αρχές δεν πιστεύουν ότι πρόκειται για μια επίθεση, εικάζουν, όμως, ότι έγινε εσκεμμένα.

Από την άλλη, η εφημερίδα Welt, επικαλούμενη το υπουργείο Εσωτερικών στο κρατίδιο της Έσσης, γράφει ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο το περιστατικό στο Φολκμάρσεν να ήταν επίθεση.

Όπως αναφέρει η Welt, επικαλούμενη το υπουργείο Εσωτερικών στο κρατίδιο της Έσσης, οι αρχές δεν μπορούν να ανακρίνουν προς το παρόν τον συλληφθέντα οδηγό.

Εξάλλου, η γερμανική αστυνομία, με μήνυμά της στο Twitter, επισημαίνει ότι δεν έχει στη διάθεσή της πληροφορίες ότι υπάρχει κίνδυνος σε άλλη περιοχή της Γερμανίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή