Ο Τραμπ αδιαμφισβήτητος νικητής της «Σούπερ Τρίτης» για τους Ρεπουμπλικάνους

Ο Τραμπ αδιαμφισβήτητος νικητής της «Σούπερ Τρίτης» για τους Ρεπουμπλικάνους

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στο αξίωμα την 3η Νοεμβρίου, ανακοίνωσε ότι κέρδισε όλες τις εσωκομματικές διαδικασίες που διεξήχθησαν χθες «Σούπερ Τρίτη», αποτέλεσμα που δεν εξέπληξε: πρακτικά δεν έχει αντίπαλο.

Μέσω Twitter όπως συνηθίζει ο Τραμπ εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους ψηφοφόρους του GOP στο Βερμόντ, στη Βόρεια Καρολίνα, στην Αλαμπάμα, στην Οκλαχόμα, στη Μασαχουσέτη, στο Τενεσί και στο Μέιν.

Σε ορισμένες πολιτείες, όπως η Βιρτζίνια, η πολυσυλλεκτική αμερικανική συντηρητική παράταξη αποφάσισε να μη διεξαχθούν καν ψηφοφορίες: ήταν αδιαμφισβήτητο ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα κέρδιζε καθώς δεν υπήρχε καμία σοβαρή υποψηφιότητα εναντίον του.

Στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών,  ο Τζο Μπάιντεν κερδίζει τουλάχιστον οκτώ πολιτείες  ενώ ο Μπέρνι Σάντερ, Ο κύριος αντίπαλός του, φαίνεται να επικρατεί σε τέσσερις, μεταξύ των οποίων και η Καλιφόρνια, που αποτελεί το μεγαλύτερο «λάφυρο» της βραδιάς. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή