Ο Μάικλ Μπλούμπεργκ δίνει 60 δισ. δολάρια για τον πολιτικό αγώνα των Δημοκρατικών

Ο Μάικλ Μπλούμπεργκ δίνει 60 δισ. δολάρια για τον πολιτικό αγώνα των Δημοκρατικών

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Μάικλ Μπλούμπεργκ θα προχωρήσει στην οργάνωση μιας ανεξάρτητης ομάδας η οποία θα βοηθήσει στην εκλογή του υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών, υλοποιώντας την υπόσχεσή του να διαθέσει την προσωπική περιουσία των 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων που έχει στον πολιτικό αγώνα του Δημοκρατικού Κόμματος, ακόμη και μετά την απόσυρση της υποψηφιότητάς του από την διεκδίκηση του χρίσματος.

Ο οργανισμός αυτός θα είναι ανεξάρτητος και θα απασχολεί μερικά από τα δυναμικά στελέχη που συνεργάστηκαν μαζί του στην προεκλογική εκστρατεία που έκανε για την διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος των Δημοκρατικών.

Το οικονομικό κόστος της διαφημιστικής καμπάνιας του Μπλούμπεργκ έφτασε στα 500 εκατομμύρια δολάρια, αποδίδοντας ωστόσο ελάχιστα στις προκριματικές αναμετρήσεις της «Σούπερ Τρίτης».

Ο οργανισμός θα έχει γραφεία στην Αριζόνα, τη Φλόριντα, το Μίσιγκαν, τη Βόρεια Καρολίνα, την Πενσιλβάνια και το Γουισκόνσιν. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή