Ο Χάρι και η Μέγκαν απαντούν στον Τραμπ: Δεν σχεδιάζουμε να ζητήσουμε βοήθεια από την αμερικανική κυβέρνηση

Ο Χάρι και η Μέγκαν απαντούν στον Τραμπ: Δεν σχεδιάζουμε να ζητήσουμε βοήθεια από την αμερικανική κυβέρνηση

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ δεν σχεδιάζουν να ζητήσουν βοήθεια από την αμερικανική κυβέρνηση για την προσωπική τους ασφάλεια, όπως δήλωσαν την Κυριακή, απαντώντας σε ένα tweet του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, στο οποίο ανέφερε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα πληρώσουν για την προστασία τους.

Τον Ιανουάριο, το ζεύγος δήλωσε ότι θα απομακρυνθεί από τα βασιλικά καθήκοντά του και σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης μετακόμισε πρόσφατα στο Λος Άντζελες. 

Εκπρόσωπος του ζευγαριού δήλωσε πως «Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δεν σχεδιάζουν να ζητήσουν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ πόρους για την ασφάλεια τους».

Η δούκισσα Μέγκαν Μαρκλ, που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι, τον εγγονό της Βασίλισσας Ελισάβετ το 2018, είχε επικρίνει τον Τράμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας το 2016 ως μισογύνη και διχαστικό.

Οταν ο Τραμπ ενημερώθηκε για την κριτική της Μέγκαν Μαρκλ, δήλωσε: «Δεν το ήξερα αυτό, τι μπορώ να πω; Δεν γνώριζα ότι ήταν μοχθηρή», χωρίς να παραλείψει ωστόσο να της ευχηθεί καλή τύχη στα νέα της βασιλικά καθήκοντα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή