Σταθερή η κατάσταση της υγείας του Μπόρις Τζόνσον – Πέρασε τη νύχτα στην εντατική

Σταθερή η κατάσταση της υγείας του Μπόρις Τζόνσον – Πέρασε τη νύχτα στην εντατική

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του Μπόρις Τζόνσον όπως δήλωσαν δύο πηγές κοντά στον πρωθυπουργό της Βρετανίας. 

Ο Τζόνσον ο οποίος νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Λονδίνου από το βράδυ της Κυριακής καθώς επέμεναν τα συμπτώματα του κορωνοϊού, μεταφέρθηκε τη Δευτέρα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Στον Τζόνσον παρασχέθηκε οξυγόνο χθες, Δευτέρα, και εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου στο κεντρικό Λονδίνο, στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων που ελήφθησαν σύμφωνα με την Ντάουνινγκ Στριτ, έπειτα από επιδείνωση της κατάστασής του.

Σε ανακοίνωσή της, η Ντάουνινγκ Στριτ ανέφερε ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός έχει ζητήσει  από τον υπουργό Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ να τον αντικαθιστά «όταν αυτό είναι απαραίτητο».

Προστίθεται ότι «ο πρωθυπουργός λαμβάνει εξαιρετική φροντίδα και ευχαριστεί όλο το προσωπικό του Συστήματος Υγείας για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή του».

Ηγέτες όπως ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Εμανουέλ Μακρόν έστειλαν στον Βρετανό πρωθυπουργό μηνύματα συμπαράστασης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή