Διάσημοι καλλιτέχνες διασκευάζουν το Times Like These για τη στήριξη όσων πλήττονται από την πανδημία

Διάσημοι καλλιτέχνες διασκευάζουν το Times Like These για τη στήριξη όσων πλήττονται από την πανδημία

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το BBC Radio 1 ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα single με τη συμμετοχή 23 καλλιτεχνών με σκοπό τη συγκέντρωση βοήθειας για οργανώσεις που βοηθούν πληγέντες από την κρίση του κορονοϊού.

Η διασκευή των Foo Fighters "Times Like These" ηχογραφείται από καλλιτέχνες, οι οποίοι βρίσκονται στα σπίτια τους λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Ο παραγωγός του single, Fraser T Smith διευκρίνισε ότι θα χρησιμοποιηθούν «τηλέφωνα, κατσαρόλες, τηγάνια και ακουστικές κιθάρες» και ότι θα συμμετάσχουν καλλιτέχνες διάφορων μουσικών ειδών, ποπ, ροκ, ραπ, soul, dance και R&B, όπως ο Κρις Μάρτιν των Coldplay, τα γκρουπ, 5 Seconds of Summer, Bastille, Biffy Clyro, Royal Blood, ο τραγουδιστής Rag'n'Bone Man, οι τραγουδίστριες, Dua Lipa, Rita Ora, Ellie Goulding κά.

Τα έσοδα από τα streams και downloads του τραγουδιού στο Ηνωμένο Βασίλειο θα διατεθούν στις οργανώσεις Children in Need και Comic Relief για να καλυφθούν ανάγκες Βρετανών που πλήττονται από την πανδημία.

Τα κέρδη από την κυκλοφορία του τραγουδιού στις υπόλοιπες χώρες θα μεταφερθούν στο Ταμείο Αλληλεγγύης Covid-19 του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

«Είμαι τόσο περήφανη που καταφέραμε να έρθουμε μαζί για να ηχογραφήσουμε αυτό το κομμάτι» δήλωσε η Dua Lipa, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Guardian».

H Ellie Goulding μίλησε για τον «πολύτιμο ρόλο που πρέπει να διαδραματίσει ο καθένας για να μεταφέρει ελπίδα, θάρρος και δύναμη στον άλλον».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή