Τζάστιν Μπίμπερ και Αριάνα Γκράντε σε μια συμμαχία για να στηρίξουν τους επαγγελματίες υγείας

Τζάστιν Μπίμπερ και Αριάνα Γκράντε σε μια συμμαχία για να στηρίξουν τους επαγγελματίες υγείας

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα αστέρια της ποπ μουσικής Τζάστιν Μπίμπερ και Αριάνα Γκράντε ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά συμμετέχοντας σε ένα ντουέτο με το οποίο θα χρηματοδοτηθούν υποτροφίες για παιδιά εργαζομένων στα νοσοκομεία και τις υπηρεσίες εκτάκτων περιστατικών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης εναντίον του νέου κορωνοϊού.

Το ντουέτο, με τίτλο "Stuck With U", θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαΐου, ανακοίνωσαν οι δύο τραγουδιστές στο Instagram, όπου έχουν μαζί συνολικά 316 εκατομμύρια followers.

Τα έσοδα από το streaming και τις πωλήσεις του τραγουδιού θα προσφερθούν στο ίδρυμα First Responders Children's Foundation για να χρηματοδοτήσουν υποτροφίες για τα παιδιά όσων εργάζονται κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο Μπίμπερ και η Γκράντε, ηλικίας 26 ετών και οι δύο, δεν έχουν ξαναηχογραφήσει μαζί κάποιο τραγούδι.

«Ελπίζουμε να κάνουμε τη διαφορά με αυτό και ελπίζουμε ότι θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας κάνει να νιώσετε χαρούμενοι» είπε η Γκράντε σε μια ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή