Sweet Child O ’Mine: Οι Guns N ’Roses κυκλοφορούν εικονογραφημένο παιδικό βιβλίο

Sweet Child O ’Mine: Οι Guns N ’Roses κυκλοφορούν εικονογραφημένο παιδικό βιβλίο

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακολουθώντας το παράδειγμα των Metallica το 2019,  οι Guns N ’Roses απομακρύνονται από το hard rock για ένα νέο πρότζεκτ: Τα μέλη του συγκροτήματος είναι πλέον συγγραφείς του εικονογραφημένου βιβλίου για παιδιά Sweet Child O ’Mine, που φέρει τον τίτλο της εμβληματικής επιτυχίας τους.

Το νέο βιβλίο γράφτηκε σε συνεργασία με τον διάσημο συγγραφέα, Τζέιμς Πάτερσον και σύμφωνα με το θρυλικό συγκρότημα, το παραμύθι «εξυμνεί την αγάπη και τη μουσική και πώς μας φέρνουν κοντά με τους πιο γλυκούς τρόπους».

Το βιβλίο αντλεί την αφήγησή του από τους στίχους του τραγουδιού των Guns N 'Roses και ακολουθεί τις περιπέτειες της Μάγια και της Νατάλια Ρόουζ, της ανιψιάς και της κόρης του μάνατζερ της μπάντας, Φερνάντο Λέμπεϊς που μεγάλωσαν περιοδεύοντας μαζί με τη μπάντα.

«Ως θαυμαστής των Guns N ’Roses εδώ και πολλά χρόνια, είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με το συγκρότημα για να ζωντανέψω τη λατρεμένη επιτυχία τους στις σελίδες» δήλωσε ο Τζέιμς Πάτερσον για το βιβλίο. «Το Sweet Child O'Mine είναι μια ιστορία την οποία ξέρω ότι τα παιδιά θα αγαπούν να διαβάζουν και οι γονείς θα αγαπούν να τραγουδούν».

Το «Sweet Child O ’Mine» θα κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου από τον εκδοτικό οίκο Jimmy Patterson Books.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή