ΚΟΣΜΟΣ

Nτοκιμαντέρ για στοιχειωμένα ξενοδοχεία με αφηγητή τον Ghostbuster Νταν Ακρόιντ (βίντεο)

Nτοκιμαντέρ για στοιχειωμένα ξενοδοχεία με αφηγητή τον Ghostbuster Νταν Ακρόιντ (βίντεο)

Ο ηθοποιός  Νταν Ακρόιντ – που υποδύθηκε τον κυνηγό φαντασμάτων και συνυπέγραψε το σενάριο στις δύο ταινίες Ghostbusters –  δανείζει τώρα τη φωνή του σε μια νέα απόκοσμη σειρά.

Ο Καναδός ηθοποιός, σκηνοθέτης, μουσικός και κινηματογραφικός παραγωγός είναι αφηγητής στη νέα πρωτότυπη σειρά ντοκιμαντέρ 10 επεισοδίων του καναδέζικου τηλεοπτικού καλωδιακού δικτύου T + E με τίτλο Hotel Paranormal. Θέμα της σειράς είναι τρομακτικές και απίστευτα αληθινές ιστορίες απλών ανθρώπων που έρχονται αντιμέτωποι με επισκέπτες – φαντάσματα ξενοδοχείων. 

Κάθε επεισόδιο παρουσιάζει μια διαφορετική ανεξήγητη συνάντηση ανθρώπων που διαμένουν σε μεγάλα ξενοδοχεία ή μοτέλ σε αυτοκινητόδρομους σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Υπάλληλοι ξενοδοχείων και επισκέπτες παρακολουθούν αντικείμενα που πετούν σε δωμάτια, παγιδευμένα αρχαία πνεύματα αποκαλύπτονται και δαιμόνια καταλαμβάνουν ανυποψίαστους πελάτες στα επεισόδια της σειράς. 

Ενθουσιάστηκα που κατάφερα και αφηγήθηκα ιστορίες του «Hotel Paranormal» του T + E, επειδή νομίζω ότι η σειρά κατατροπώνει τους σκεπτικιστές όσον αφορά τα φαντάσματα και επειδή πιστεύω στα φαντάσματα αυτό με ευτυχισμένο» ανέφερε ο ηθοποιός σε δήλωσή του.

«Το Hotel Paranormal υπενθυμίζει στους θεατές ότι δεν είναι ποτέ πραγματικά μόνοι όταν μένουν σε ένα ξενοδοχείο. Κάθε χρόνο, εκατομμύρια άνθρωποι διανυκτερεύουν σε έναν άγνωστο χώρο και οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι τα ξενοδοχεία θα μπορούσαν να κρύβουν σκοτεινά μυστικά που συνδέονται με ένα τραγικό παρελθόν» αναφέρεται στη σύνοψη της σειράς.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ